Αθηνά Οικονομάκου: Μιλά για το εξώδικο στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου – «Εύχομαι κάποια στιγμή να μην αναγκαστώ να κάνω κάτι…»
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανες δηλώσεις στην κάμερα του “Πρωινού” και τον Γρηγόρη Μπάκα, που τη συνάντησε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” κατά την επιστροφή της από το Μονακό. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένεια του συντρόφου της, Bruno Cerella, αλλά και για το εξώδικο που έστειλε στη σύντροφο του πρώην συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου.
«Η οικογένεια του Bruno είναι Περήφανη για το παιδί της είναι και πολύ καλά κάνει. Έχουμε μια υπέροχη σχέση οπότε προφανώς είναι μία υγιής οικογένεια. Είμαι περήφανη που συνδέομαι με αυτή την οικογένεια και αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Κατάλαβε όλη η Ελλάδα πια περί τίνος πρόκειται. Είναι μια τελεία για να τελειώνουν πολλά. Κλείνει ένας κύκλος, προχωράμε παρακάτω. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν περίμενα ποτέ όλες αυτές τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή μου. Κοιτάω στο παρελθόν και λέω “μπράβο σου, τα κατάφερες πολύ καλά”. Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο δρόμος», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.
Και πρόσθεσε: «Ό,τι είχα να πω το είπα και που έπρεπε και όπως έπρεπε. Γενικά οτιδήποτε κάνω και όλη η στάση που έχω κρατήσει όλο αυτό το διάστημα, έχει να κάνει μόνο με την προστασία των παιδιών μου πάνω από όλα και τη δική μου και των ανθρώπων που εκτιμώ που έχουν υπάρξει στο παρελθόν μου. Κι αυτό θα προσπαθήσω να συνεχίσω να κάνω. Εύχομαι να μην αναγκαστώ να κάνω κάτι διαφορετικό κάποια στιγμή, οπότε γι’ αυτό τον λόγο το έκανα. Ο τρόπος που φέρομαι είναι με αγάπη και σεβασμό και αυτό αποζητώ και θα ήθελα και οι άλλοι να το διαχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Gigi Hadid: Το έντονο ρουζ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ της
- 5 δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις αντί για μια κλασσική προπόνηση
- Αρναούτογλου για Αντωνά: «Ωραίο είναι να σέβεσαι εκεί που πηγαίνεις»
- Σύνδρομο Tourette: Ποια είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία;
- Συγκινεί ο Αεράκης για τον Ήμελλο: «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς έσβησε σαν το κεράκι...»
- Η ραφιέρα των 15 ευρώ από τα ΙΚΕΑ που ταιριάζει τέλεια σε κάθε μπάνιο και χωράει όλα τα απαραίτητα
- Grandma Chic: Η vintage διακόσμηση που επιστρέφει – Πώς να την μετατρέψετε σε πολυτελή τάση
- Γράμμα αγάπης στον Κριό
- «Έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 53 ετών ο επιχειρηματίας Άγγελος Ρέζος
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Η θρησκεία μου δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο..."
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle

- Τελευταία Νέα InStyle
- Grandma Chic: Η vintage διακόσμηση που επιστρέφει – Πώς να την μετατρέψετε σε πολυτελή τάση
- Λένα Παπαδοπούλου: «Mε τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 25 χρόνια – Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε παντρευτεί»
- Ερωτευμένος… κόμης ο Nikolai της Δανίας – Το φιλί έκπληξη με την αγαπημένη του
- Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μαγικές στιγμές στην Αθήνα με τον Φίλιππο Μιχόπουλο
- Πατάτες, αιώνια αγαπημένες!
- Πώς ένα τάπερ με αρακά άνοιξε τον δρόμο της Βίκυς Κάβουρα στο θέατρο – Χιουμοριστικό κείμενο με γεύση ελληνικής showbiz
- Τελικά τι ηλικία έχει ο σκύλος σας; Μύθος ο πολλαπλασιασμός των ανθρώπινων ετών επί επτά, λένε οι ειδικοί
- Αποθεώθηκε η Αναστασία – Πώς αντέδρασε μόλις είδε από τη σκηνή μία κοπέλα να κλαίει
- Σακάκια 2025: Τα κορυφαία trends για κομψές εμφανίσεις
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Χ. Μοίρας: «Η σύζυγος με ακολουθεί σε όλα. Ακόμα! Εύχομαι να συνεχίσει... »
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Η θρησκεία μου δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο..."
- Η Kim Kardashian skipaρε παντελόνι (και εσώρουχο) & φόρεσε μόνο μια γούνινη bandeau
- Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Μαρία Αντωνά: "Σίγουρα, για τις κυρίες καλό είναι να είναι πιο ευπρεπώς ντυμένες"
- Έξαλλες με την κοντή φούστα της Αντωνά η Καινούργιου και η Τσιμτσιλή
- Συγκινεί ο Αεράκης για τον Ήμελλο: «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς έσβησε σαν το κεράκι...»
- Αρναούτογλου για Αντωνά: «Ωραίο είναι να σέβεσαι εκεί που πηγαίνεις»
- Tο ΣΚΡΑΤΣ έκλεψε την παράσταση στο 36ο Athens Fashion Week