Αργύρης Πανταζάρας: «Οι θέσεις του Άρη Σερβετάλη δεν εκφράζουν τον υπόλοιπο θίασο»

00:01 17/3/2025 - Πηγή: InStyle

Ο Κώστας Τσουρός υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» τον Αργύρη Πανταζάρα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων και για τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη για τις αμβλώσεις, με αφορμή τη συνεργασία που έχουν αυτή τη σεζόν στο θέατρο.

Αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του, Σίσσυ Τουμάση. «Την έχω αγαπήσει και εκτιμήσει πρώτα ως καλλιτέχνη και μετά ως σχέση. Έτσι αγαπηθήκαμε. Στο πώς ο ένας στέκεται στη ζωή και στην τέχνη

αυτόνομα. Ίσως αυτό είδε και εκείνη σε εμένα. Πολλοί μου λένε πως μου πάει ο γάμος. Όταν γνώρισα την Σίσσυ έγινα καλύτερος άνθρωπος. Εγώ αισθάνομαι πως την γνώρισα χθες. Ο γάμος δεν έγινε κρυφά, αλλά κάπως στα κλεφτά, γιατί είχαμε τις σειρές και έπρεπε να διασφαλίσουμε για να γίνει οικογενειακά, με τους μάρτυρές μας. Κάναμε δώρο ένα ταξίδι στους κοντινούς μας φίλους σε μια πόλη που είχε συμβολικό χαρακτήρα, γιατί η μαμά της Σίσσυς βαφτίστηκε εκεί και εμείς παντρευτήκαμε στην Κωνσταντινούπολη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras_official)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός υπογράμμισε σχετικά με τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη: «Αυτές οι δηλώσεις δεν εκφράζουν τον υπόλοιπο θίασο ούτε εμένα. Γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι υπό αμφισβήτηση. Μιλήσαμε με τον Άρη και είχε ανησυχία για τον ντόρο που έγινε με τις δηλώσεις του».

Keywords
Τυχαία Θέματα