Ανακαλύψαμε ένα chic gadget για κάθε στιγμή της μέρας σου

11:41 4/11/2019 - Πηγή: InStyle

Τα fashion αξεσουάρ δεν είναι απλά items που συμπληρώνουν τα looks σου. Είναι όλα αυτά τα κοσμήματα, τα παπούτσια ή τα φουλάρια που ερωτεύεσαι κάθε φορά που τα βλέπεις στα καταστήματα και ξέρεις ότι εκφράζουν το στιλ σου και την προσωπικότητά σου. Για αυτό ένα σωστό αξεσουάρ πάντα ταιριάζει με όλα σου τα looks και με κάθε σου διάθεση. Αν σου λέγαμε ότι αυτό μπορείς να το πετύχεις και με ένα chic gadget;

Όταν ένα gadget συνδυάζει κομψότητα και τεχνολογία τότε αξίζει μια

θέση στο χέρι σου, στην τσάντα σου ή ακόμα και στην τσέπη σου. Εμείς ανακαλύψαμε το myblu κι έχουμε ενθουσιαστεί με το design του, τη γευστική εμπειρία που προσφέρει, αλλά και την ποιότητά του. Φωτογραφηθήκαμε με αυτό, το βάλαμε στην όμορφη θήκη του, το απολαύσαμε γευστικά και το πήραμε μαζί μας σε όλες τις βόλτες μας στην πόλη. Ταιριάζει άλλωστε σε κάθε στιγμή.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, myblu, είναι ένα προϊόν νέας γενιάς  που είναι αποτέλεσμα μακράς έρευνας και πολυετών δοκιμών από εξειδικευμένους επιστήμονες στη Μ. Βρετανία. Διατίθεται σε πολλά χρώματα και έχει 5 υπέροχες γεύσεις για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις.

Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η εμπειρία απόλαυσης που προσφέρει και η ευκολία στη χρήση του. Με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προγεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης.

To myblu Starter Kit διατίθεται σε όλη την Ελλάδα στα Σημεία Λιανικής Πώλησης Καπνικών, σε ένα πρακτικό πακέτο γνωριμίας, το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο καπνιστής για να ξεκινήσει, μία συσκευή με φορτιστή USB και 4 προγεμισμένες κάψουλες σε 2 συνδυασμούς γεύσεων.

Η Imperial Tobacco δημιούργησε κάτι καλύτερο για τους ενήλικες καπνιστές που επιθυμούν να κάνουν την μετάβαση σε ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό τσιγάρο που στηρίζεται σε επιστήμη και τεχνολογία αιχμής. Μέλος της επιστημονικής ομάδας μάλιστα που δημιούργησε το προϊόν είναι ο Hon Lik, ο εφευρέτης και δημιουργός του πρώτου ηλεκτρονικού τσιγάρου στον κόσμο!

Εμείς το ξεχωρίσαμε γιατί είναι απλό κι έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας ενώ τηρεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα, διαθέτει πιστοποιήσεις και εγγύηση καλής λειτουργίας. Δεν περιέχει καπνό ή πίσσα, έχει ευχάριστη μυρωδιά όποια από τις 5 γεύσεις ή επίπεδο νικοτίνης κι αν διαλέξεις, ενώ ενθουσιαστήκαμε με την κομψή εμφάνιση και τα 5 διαφορετικά χρώματα συσκευών. Our favorite; Το χρυσό, έγινε ένα κόσμημα υψηλής ποιότητας στο χέρι μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα