Αλέκος Συσσοβίτης: «Είχα παθολογική εξάρτηση από τη μητέρα μου»
Ο Αλέκος Συσσοβίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” την Τρίτη με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της σειράς “Porto Leone”, στην οποία συμμετέχει. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του στο σίριαλ, όπου υποδύεται τον Καπετανάκο, για τη μητέρα του και τον ισχυρό δεσμό που είχε μαζί της.
«Είναι ωραίο αν είσαι τρυφερός και γλυκός άνθρωπος να σου δίνουν το δικαίωμα να εκφράσεις και την άλλη σου πλευρά. Αν είσαι ένας καλός άνθρωπος, ωραίο είναι να κάνεις και έναν κακό άνθρωπο. Αυτός ο ονομαζόμενος κακός δεν είναι μόνο αυτό και θα το δούμε. Έχει μια αδυναμία, όπως κάθε θνητός. Θα το δούμε από την αρχή. Μιλάμε για την Τρούμπα του ’64. Διάβασα τι σημαίνει Τρούμπα.
Γίνεται σκληρός για να προστατεύσει την οικογένειά του. Η οικογένεια για τους Μανιάτες είναι υψηλά. Βάζει κάποιες αξίες ψηλά, το όνομά του και την οικογένειά του. Αυτός ο ονομαζόμενος κακός δεν είναι μόνο κακός. Στην αρχή θα τον συμπαθήσουμε. Θα δούμε στην πορεία… γιατί αλλάζουν οι ρόλοι. Θα χάσει τον γιο του. Επειδή όλοι μας κουβαλάμε έντονο παρελθόν από την οικογένειά είναι σημαντικό να δούμε τι σημαίνει παιδί και γόνος για έναν άνθρωπο, είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης για τον ρόλο του.
Στη συνέχεια της κουβέντας ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή από Αλτσχάιμερ και εκείνος τη φρόντιζε μέχρι το τέλος.
«Δεν υπάρχει πιο δυνατό πράγμα από τη μάνα. Από μωρό παιδί πήγαινα μαζί με τη μητέρα μου στους γιατρούς, οπότε έκανα μία έμμεση σπουδή σε αυτό που λέγεται ψυχολογία. Δεν ήταν δυνατόν μέσα από αυτήν την παθολογική εξάρτηση και αγάπη που είχα μαζί με τη μητέρα μου να μπορέσω να κόψω αυτό το συναίσθημα -δεν μπορείς να κόψεις τα συναισθήματά σου- και να κάνω τη δική μου πορεία στην Αμερική. Δεν μπορούσα να το κάνω. Δεν ήταν καθαρά επιλογή μου, ήταν αν θέλεις μία επιταγή από τη δυαδική μας σχέση», υπογράμμισε ο Αλέκος Συσσοβίτης.
Και κατέληξε: «Το Αλτσχάιμερ είναι πάρα πολύ δύσκολη ασθένεια και ραγδαία αναπτυσσόμενη. Είναι καμιά φορά πιο δύσκολο γι’ αυτόν που είναι δίπλα στον άνθρωπο που το βιώνει. Όταν περνούν αυτά τα κύματα, αυτό που μένει είναι ένα πολύ βαθύ συναίσθημα. Και νομίζω ότι όλοι κερδίζουμε από αυτό, ακόμα και όσοι ταλαιπωρούνται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν Αλτσχάιμερ. Μαθαίνουν πολλά για τον ίδιο τους τον εαυτό αλλά και για τη ζωή».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Βόλος: Συντετριμμένοι οι φίλοι του Ιάσονα - Τον έψαχναν για 40 λεπτά
- Φθινοπωρινό πεντικιούρ: 5 ιδέες που μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την περίοδο
- Βοιωτία: Η στιγμή που 62χρονη επιτίθεται σε δημοσιογράφο του Star - Βίντεο
- Βίκυ Σταυροπούλου - Αλέξης Γεωργούλης: Για καφέ στο Λουτράκι
- Ιωάννα Τούνη: Η επίσκεψη στη διατροφολόγο - Τα κιλά και το ποσοστό λίπους στο σώμα της
- Η Triumph εγκαινίασε το νέο της κατάστημα, με τη Δούκισσα Νομικού
- Λάκης Γαβαλάς: “Η Άννα Βίσση μου έστειλε μήνυμα ότι δε με θέλει πλέον για φίλο”
- Η εκδίκηση του Ζυγού δεν είναι αυτή που περιμένεις...
- Η Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτει τον λόγο που χώρισε με τον Τιμ Μπάρτον
- Ig Nobel 2025: Από τις σαύρες που τσιμπολογούν πίτσα μέχρι τη φυσική της cacio e pepe!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle
- Τελευταία Νέα InStyle
- Αλέκος Συσσοβίτης: «Είχα παθολογική εξάρτηση από τη μητέρα μου»
- Katy Perry: Επιστολή προς τους θαυμαστές της – «Κοιτάζω προς το μέλλον… Χωρίς πίεση, χωρίς έλεγχο»
- Θανάσης Αλευράς: Tο νέο επαγγελματικό βήμα – Τι θα κάνει για πρώτη φορά
- Angelina Jolie: Αγαπώ τη χώρα μου αλλά δεν την αναγνωρίζω
- Κάτι που λίγοι γνωρίζουν για την πίτσα μαργαρίτα
- Η Kendall Jenner υιοθέτησε το office siren στιλ – Έτσι θα το φορέσουμε και εμείς
- Η Κατερίνα Καινούργιου με παντοφλάκια στην εκπομπή – «Δεν μπορώ με τα τακούνια, με πιέζουν»
- Η ημέρα της εβδομάδας που καθαρίζετε το σπίτι επηρεάζει τη ροή των χρημάτων σας
- Ενοχλημένη η Άννα Βίσση με τον Λάκη Γαβαλά – Το μήνυμα μετά το σχόλιο για την εμφάνισή της στο Καλλιμάρμαρο
- Πέθανε ηθοποιός του Hallmark στα 35 – Διέκοψαν την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνησή του
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Γιατρός Κατασκήνωσης: Συγκλονίζει Η Μητέρα Του 11χρονου
- Κορυφαίοι Έλληνες δρομείς στον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης
- 5 φορές που αγαπημένος σου ηθοποιός «πέθανε» στο πρώτο επεισόδιο ελληνικής σειράς
- Φθινοπωρινό πεντικιούρ: 5 ιδέες που μπορείς να δοκιμάσεις αυτή την περίοδο
- Νέα σχέση για τον Στέφανο Τσιτσιπά; Η φωτογραφία με τη "σωσία" της πρώην συντρόφου του
- Exathlon: Μπλε και πορτοκαλί σε κρίσιμη αναμέτρηση - Ποιος θα κερδίσει το πλεονέκτημα;
- Αλέκος Συσσοβίτης: Η συγκινητική αποκάλυψη για την ασθένεια της μητέρας του
- Σπάρταθλον: Δρομέας Τρέχει Για Άτομα Με Πολλαπλή Σκλήρυνση