Vladimir Putin: Γιατί απαγόρευσε στην κόρη του να ταξιδέψει στο εξωτερικό

19:39 20/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Vladimir Putin φέρεται να απαγόρευσε στην κόρη του Maria Vorontsova να ταξιδέψει στο εξωτερικό, όπου σχεδίαζε να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Σύμφωνα με το κανάλι του General SVR στο Telegram, ο πρόεδρος της Ρωσίας πήρε αυτή την απόφαση επειδή φοβόταν ότι δεν θα επέστρεφε στη Μόσχα.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα η Maria Vorontsova, η μεγαλύτερη κόρη του Vladimir Putin, ήθελε να ταξιδέψει σε μια “φιλική”

χώρα που θα είχε τροπικές παραλίες για να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της. Σχεδίαζε μια ρομαντική απόδραση με τον 33χρονο σύντροφό της Yevgeny Nagorny, μετά το διαζύγιο από το διαζύγιό της με Ολλανδό γιο συνταγματάρχη του ΝΑΤΟ.

“Ο Putin απάντησε με ένα κατηγορηματικό “όχι” και ζήτησε την ενίσχυση της ασφάλειας της Maria” ανέφερε το ρωσικό Μέσο. “Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου δεν σκόπευε να επιστρέψει στη Ρωσία”.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο λόγος που η Maria Vorontsova σκόπευε να διαφύγει ήταν η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Μαρία Vorontsova έχει έναν 8χρονο γιο με τον πρώην σύζυγό της Jorrit Faassen, ενώ λόγω των κυρώσεων της απαγορεύεται να ταξιδέψει σε μεγάλες χώρες της Δύσης. Ήταν ο καρπός του έρωτα του Putin και της πρώην συζύγου του, Lyudmila. Είναι κορυφαία ερευνήτρια στο Εθνικό Ιατρικό Ερευνητικό Κέντρο Ενδοκρινολογίας του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα