Venice Film Festival 2022: Το top 10 των πιο εντυπωσιακών εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί

18:13 3/9/2022 - Πηγή: InStyle

Το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας επιτέλους στρώθηκε, καλωσορίζοντας τους χιλιάδες celebrities που έσπευσαν να το περπατήσουν, φορώντας τα πιο λαμπερά τους outfits. Οι πρώτες μέρες των εμφανίσεων είχαν λάμψη, κομψότητα και πολυτέλεια, ενώ γενικότερα, το μίνιμαλ chic ήταν αυτό που επικράτησε ως τάση, με λίγες εξαιρέσεις. Όπως και κάθε χρονιά, το κόκκινο χρώμα είχε την τιμητική του, με το classy μαύρο να το ακολουθεί, ντύνοντας τις πιο φινετσάτες διασημότητες. Το πρώτο top 10 λοιπόν, διαμορφώθηκε και στην κορυφή της λίστας,

βρίσκεται… ένας άνδρας!

Credit: Just Jared/Instagram

10. Sydney Sweeney: με μαύρη βελούδινη τουαλέτα δια χειρός Giorgio Armani εμφανίστηκε η πρωταγωνίστρια του “Euphoria”, κλέβοντας τις εντυπώσεις με μια elegant δημιουργία και ένα καθαρό makeup look.

Credit: Just Jared/Instagram

09. Simone Ashley: εξίσου εντυπωσιακή και κομψή ήταν και η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την δημοφιλή σειρά του Netflix, “Bridgeton”. Η φλογερή Giorgio Armani δημιουργία τόνιζε την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, ενώ διακριτικά κοσμήματα στόλιζαν το κεφάλι. Λιτή και υπέροχη.

Credit: Just Jared/Instagram

08. Camila Mendes: στα cut-outs, τις λάμψεις και τους έντονους ώμους λέμε ναι, όπως και στο σχεδιαστή Giorgio Armani, ο οποίος επιλέχθηκε από ουκ ολίγες διασημότητες στο συγκεκριμένο event.

Credit: Just Jared/Instagram

07. Tessa Thompson: με Elie Saab και full στα κόκκινα περπάτησε στο επίσης, κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας, μαγνητίζοντας τα φλας των φωτογράφων με ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα υπερβολικό look. Η απόχρωση αυτή θεωρείται must όταν πρόκειται για Red Carpet.

Credit: Just Jared/Instagram

06. Jodie Smith: την total denim τάση έφερε στη Βενετία η ηθοποιός, με ένα mermaid look αλά Balmain που αποθέωνε το τζιν. Κάτι που δεν είχαμε δει σε κόκκινο χαλί και αν μη τι άλλο, μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Credit: Just Jared/Instagram

05. Jodie Smith: με colorful look αυτή τη φορά και μια ουρά που δημιουργούσε το τέλειο σκηνικό για άπειρες φωτογραφίες με φόντο το κόκκινο χαλί. Το Christopher John Roger μάξι φόρεμα ήταν η έκπληξη της βραδιάς και το fun στοιχείο, το οποίο πρόσθεσε λιγάκι χρώμα στο κατά τα άλλα, αυστηρά chic event.

Credit: Just Jared/Instagram

04. Barbara Palvin: royal με αέρα αριστοκρατικό και Giorgio Armani κεντημένο maxi dress, βγαλμένο από μια άλλη δεκαετία, εμφανίστηκε το νεαρό μοντέλο και δεν πέρασε απαρατήρητο. Elegant και λαμπερή.

Credit: Just Jared/Instagram

03. Amy Jackson: ένα από τα λίγα παντελόνια που είδαμε και μας έκανε να το ερωτευτούμε. Φυσικά, αφού διέθετε την απαραίτητη πολυτέλεια, το glam στοιχείο της υπερβολής και μια πινελιά από τα χεράκια του Giorgio Armani. Συνταγή επιτυχίας!

Credit: Just Jared/Instagram

02. Cate Blanchett: το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ μύρισε άνοιξη, όταν η ηθοποιός περπάτησε με την Schiaparelli ολόσωμη, βελούδινη φόρμα και το εντυπωσιακό μπουκέτο στο ντεκολτέ, κατακτώντας το νούμερο δύο της μέχρι τώρα λίστας των πιο καλοντυμένων celebrity.

Credit: Just Jared/Instagram

01.Timothee Chalament: φυσικά, στο νούμερο ένα δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται η εμφάνιση που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη. Ο Timothee Chalament εντυπωσίασε με ένα κατακόκκινο total outfit Haider Ackerman και τη γυμνή του πλάτη, την οποία γύρισε επιδεικτικά, στους φωτογράφους!

Keywords
Τυχαία Θέματα