Ugly Shoes: Δοκιμάστε κι εσείς τα πιο άσχημα παπούτσια της σεζόν

17:10 14/3/2023 - Πηγή: InStyle

… και κάντε τους πάντες να σας κοιτάνε στα πόδια!

Εδώ και χρόνια μία τάση εναλλακτική, αμφιλεγόμενη και διόλου κολακευτική φαίνεται πως έχει κυριαρχήσει στον κόσμο της μόδας. Τα «άσχημα» παπούτσια δεν ήρθαν για να φύγουν, αφού σε κάθε σεζόν βλέπουμε ακόμα ένα νέο design που μας κάνει να αναρωτιόμαστε για τα όρια της καλαισθησίας. Κι ενώ δηλώνουμε πως τα απεχθανόμαστε, κάπως με έναν μαγικό τρόπο μας πείθουν τελικά να τα φορέσουμε.

Πώς θα είναι οι τάσεις του αύριο; Άσχημες, το λιγότερο!

Τα Schiaparelli Shoes

Ό,τι λάμπει

δεν είναι χρυσός κι ό,τι είναι τάση δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και καλαίσθητη. Τα Schiaparelli shoes με την τριπλή πλατφόρμα και τα χρυσά δαχτυλάκια διχάζουν τις γνώμες του κοινού, αφού δεν μπορούν με τίποτα να περάσουν ασχολίαστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Schiaparelli (@schiaparelli)

Οι Folder Boots

Έγιναν trend μόλις έναν χρόνο πριν και ακόμα δεν ξέρουμε αν μας αρέσουν. Οι folder boots διαφέρουν από τις υπόλοιπες αφού κρύβουν το τακούνι, κάνοντας το πόδι να δείχνει μονοκόμματο. Και αυτό είναι ίσως κάτι που δεν μας τρελαίνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERONICA (@veronicaferraro)

Τα Flatforms

Τα loafers και τα Oxfords υπέκυψαν και αυτά στην πλατφόρμα. Το θέμα όμως είναι ένα… τους πηγαίνει; Γιατί ο τόσος όγκος μόνο κολακευτικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα