Twice: Μέλος του συγκροτήματος ζήτησε συγγνώμη για το μπλουζάκι με τη σβάστικα

18:19 23/3/2023 - Πηγή: InStyle

H Chaeyoung, μέλος των Twice – ενός από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της K-pop παγκοσμίως – ζήτησε συγγνώμη, επειδή φόρεσε T-shirt με σβάστικα.

Το T-shirt της 23χρονης απεικονίζει τον μπασίστα των Sex Pistols, Sid Vicious, να φορά μπλούζα με ένα λογότυπο με σβάστικα. Η τραγουδίστρια από τη Νότια Κορέα δημοσίευσε φωτογραφία της στο Instagram, στην οποία εμφανίζεται

να φοράει το επίμαχο T-shirt.

Σύντομα όμως διέγραψε τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της στο Instagram με 8,6 εκατομμύρια ακόλουθους και την αντικατέστησε με μια συγγνώμη. «Δεν αναγνώρισα σωστά την έννοια της κεκλιμένης σβάστικας στο μπλουζάκι που φορούσα» έγραψε. «Ζητώ συγγνώμη που δεν το εξέτασα διεξοδικά, προκαλώντας ανησυχία. Θα δίνω απόλυτη προσοχή στο μέλλον για να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο».

#TWICE’s Chaeyoung posted a photo wearing a Nazi swastika on her shirt. pic.twitter.com/X03QTCqS9T

Pop Tingz (@ThePopTingz) March 21, 2023

Για δεύτερη φορά υπήρξαν αντιδράσεις για τις ενδυματολογικές επιλογές της τραγουδίστριας. Προηγουμένως εμφανίστηκε με μπλούζα με αμερικανική σημαία στο σχήμα του γράμματος Q και το σύνθημα «όπου πηγαίνει ο ένας, πάμε όλοι», μια φράση που χρησιμοποιείται από το δίκτυο QAnon που διαδίδει θεωρίες συνομωσίας.

Και στο παρελθόν μέλη συγκροτημάτων της K-pop έχουν ζητήσει συγγνώμη για ρούχα και αξεσουάρ με ναζιστικά σύμβολα, με τους μάνατζέρ τους να δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν την ομοιότητα και ότι τα λογότυπα ήταν εμπνευσμένα από άλλη θεματολογία.

Το εννεαμελές γυναικείο συγκρότημα Twice έχει γνωρίσει επιτυχία και εκτός Νότιας Κορέας από το ντεμπούτο του το 2015, με τέσσερα από τα άλμπουμ τους να έχουν φτάσει στο Top 10 των ΗΠΑ.

MTV Video Music Awards: Ποιοι έχουν τις περισσότερες υποψηφιότητες;

Keywords
Τυχαία Θέματα