The Crown: 8 ιστορικά κτίρια από τη σειρά που μπορείτε να επισκεφτείτε

1/8 Wilton House, Salisbury: Τους εντυπωσιακούς χώρους από το εσωτερικό του Wilton House, τους είχαμε δει στην 1η και στη 2η σεζόν (θα τους δούμε και στην 3η). Παρουσιάζονται στο The Crown ως χώροι από το παλάτι του Buckinham.instagram@wiltonhousepmh 2/8 Hylands House, Essex: Το Hylands House θα έχει πιθανότατα τον ρόλο του
Λευκού Οίκου, σε μια σκηνή της 3η σεζόν, όπου η πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο σύζυγος της, Lord Snowdon, συναντιούνται με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Lyndon B. Johnson, στην Washington το 1965.Wikipedia 3/8 Lancaster House, London: Το εσωτερικό του Lancaster House έχει χρησιμοποιηθεί και στις τρεις σεζόν του The Crown, σαν χώροι από το παλάτι του Buckinham. Μέσα στο 2020 θα υπάρχουν διαθέσιμες ημέρες που ο κόσμος θα μπορεί να το επισκεφτεί. instagram@satam2000 4/8 Winchester Cathedral, Hampshire: O Καθεδρικό Ναός του Winchester, χρησιμοποιείται για την σκηνή της κηδείας του Πρώην Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Winston Churchill. instagram@winchestercathedral 5/8 Caernarfon Castle, Gwynedd: Για την σκηνή που ο Κάρολος, ανακηρύσσεται πρίγκιπας της Ουαλίας, οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο κάστρο με εκείνο που είχε γίνει η πραγματική τελετή το 1969, το κάστρο Caernarfon. instagram@claire_brice 6/8 Ardverikie Estate, Inverness-shire: Το Ardverikie Estate στη Σκοτία, το είδαμε στον 1ο και τον 2ο κύκλο της σειράς ως το κάστρο του Balmoral. Η Βασίλισσα Ελισάβετ αγαπάει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο μέρος και μάλιστα περνάει εκεί ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. instagram@salrawl 7/8 Audley End House, Essex: Για τις ανάγκες των σκηνών με τους εσωτερικούς χώρους από το κάστρο του Balmoral, οι παραγωγοί της σειράς χρησιμοποίησαν το Ardverikie Estate, ένα αρχοντικό κτήριο που έχει χτιστεί από τον 17 αιώνα. instagram@so_mybh 8/8 Belvoir Castle, Leicestershire: Το κάστρο Belvoir εμφανίζεται στην σειρά ως το κάστρο του Windsor. Χτίστηκε τον 11ο αιώνα και ήταν το σπίτι των προγόνων του Δούκα και της Δούκισσας του Rutland, μέχρι και τον 16ο αιώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως το κάστρο έχει χρησιμοποιηθεί για διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές, ανάμεσα τους και η ταινία, ο Κώδικας Da Vinci. instagram@belvoircastle

Μπορεί τα γυρίσματα του «The Crown» να μην πραγματοποιούνται στα παλάτια του Buckingham και του Kensington, το γεγονός όμως ότι το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ιστορικά κτίρια και σπίτια, διευκολύνει σημαντικά τη δουλειά των παραγωγών της σειράς και ιδιαίτερα του Pat Karam, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις τοποθεσίες που γίνονται τα γυρίσματα.

«Διαλέγουμε τοποθεσίες που μοιάζουν απίστευτα βασιλικές. Γίνεται μια πολύ μεγάλη ερεύνα έτσι ώστε οι σκηνές να δείχνουν όσο το δυνατόν ακριβέστερες με αυτές της πραγματικότητας» δηλώνει ο Pam στη Vogue.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως πολλά από τα κτίρια που βλέπουμε στο «The Crown» είναι ανοιχτά για το κοινό, πράγμα που σημαίνει πως οι royal fans έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα μέρη που γυρίζεται η αγαπημένη τους σειρά.

Δείτε παραπάνω την gallery με 8 από τα ιστορικά κτίρια που γυρίζεται η δημοφιλής σειρά του Netflix, The Crown.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣThe Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για την 3η σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα