Style Icons: 10 φανταστικοί χαρακτήρες που μέσα από την τηλεόραση επαναπροσδιόρισαν τη μόδα

13:22 7/11/2022 - Πηγή: InStyle

Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο τα style icons που κατά καιρούς πέρασαν από τις οθόνες μας, επαναπροσδιορίζοντας με τις στιλιστικές τους επιλογές τη μόδα. Ωστόσο, όλες τους είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: τόλμη και γοητεία. Γιατί, οι φανταστικοί αυτοί χαρακτήρες ήταν τόσο έντονοι που μας έκαναν να πιστέψουμε πως το στιλ είναι κάτι μοναδικό. Κάτι που εκφράζει την κάθε μία μας ξεχωριστά, ανεξαρτήτως τάσεων, «πρέπει» και «μη». Έτσι έγραψαν τη δική τους ιστορία στις οθόνες και οι εικόνες τους

αντιγράφονται μέχρι και σήμερα!

Carrie Bradshaw-Sex and the city

Ο χαρακτήρας της εμβληματικής σειράς γεννήθηκε στα 90s και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ταρακουνά τον κόσμο της μόδας (στο And Just Like That…) μέσα από τους πιο αναπάντεχους στιλιστικούς συνδυασμούς και τις πιο τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές της. Η Carrie που τόσο αγαπήσαμε έβαλε την υπογραφή της στο βιβλίο της μόδας και οι εικόνες θα παραμείνουν ανεξίτηλες στο μυαλό και στις οθόνες μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATC (@sexandthecitytv)

Rachel Green-Friends

Άλλη μια υπέροχη φιγούρα της ίδιας δεκαετίας, η στιλάτη Rachel Green από τα Φιλαράκια έδωσε τη δική της νότα κομψότητας στις τηλεοράσεις μας με outfits τόσο διαχρονικά που φοριούνται άνετα μέχρι και σήμερα. Εμείς πάντως, όσα χρόνια κι αν περάσουν λατρεύουμε να βλέπουμε σε επανάληψη τα μοναδικά της looks και να αντλούμε έμπνευση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Green / Fan page (@rachelgreenxofriends)

Andrea Sachs- The Devil Wears Prada

Σε κινηματογραφικά μονοπάτια τώρα, η Andy της blockbuster ταινίας του 2006 επαναπροσδιόρισε τη μόδα των 00s μέσα από μία μεταμόρφωση που περιλάμβανε τα πιο διάσημα designer brands της εποχής. Εκείνες τις Chanel boots ειδικά, ακόμα τις ονειρευόμαστε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anne Hathaway (@annehathaway)

Cher Horowitz- Clueless

Τι κι αν πήγαινε σχολείο ακόμα, η Cher του Clueless κατάφερε να ξεκινήσει ένα δικό της κίνημα, μετατρέποντας τις σχολικές στολές σε must της εποχής. Σήμερα, πιο επίκαιρη από ποτέ η εικόνα της αντιγράφεται μαζικά με τα mini suits να πρωταγωνιστούν τόσο στο street style, όσο και στα γραφεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clueless (@clueless)

Blair Waldorf- Gossip Girl

Η πιο πλούσια της παρέας στη σειρά, η Queen B άφησε το δικό της στίγμα στην τηλεόραση με εμφανίσεις που όρισαν τις επόμενες τάσεις. Χάρη σε αυτή τα 2000s και τα early 2010s απέκτησαν νόημα, κομψότητα και στιλάτα vibes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα