Stardust: Είσοδος της Άνοιξης, νέο φεγγάρι στον Κριό και καινούργια ξεκινήματα για το επταήμερο 18-25/3/2023

13:10 18/3/2023 - Πηγή: InStyle

Είσοδος της Άνοιξης, νέο φεγγάρι στον Κριό και καινούργια ξεκινήματα για το καλύτερο σε όποιον τομέα ενδιαφέρει κάθε ζώδιο.

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Με τον επικείμενο επίσημο ερχομό της Άνοιξης και την είσοδο του Ηλίου στον 1ο σας οίκο στις 21 του μήνα, η εξωστρέφειά σας, ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σας χτυπάνε ‘κοκκινο’.  Αποφασίζετε ίσως να χαράξετε νέα πορεία στη ζωή σας και εκεί ακριβώς επεμβαίνει επικουρικά η νέα

σελήνη στο ζώδιό σας, που μπολιάζει το όλο εγχείρημα με περίσσεια ευαισθησία και ειλικρίνεια κάνοντας κάθε νέα αρχή δυνητικά επιτυχημένη και επωφελή για τα σχέδιά σας. Αφήστε τις ‘κεραίες’ σας να συλλάβουν τα μηνύματα που σας αφορούν γύρω σας και μετά πράξτε αναλόγως.

Ταύρος

Εσείς καλοί μου Ταύροι από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα, θα έχετε την τάση να απομονώνεστε κοινωνικά και να φαίνεστε στον περίγυρό σας κάπως πιο απόμακροι και βυθισμένοι σε- μάλλον αρνητικές- σκέψεις. Αντισταθείτε στις υπερβολικές ευαισθησίες και μην αφήσετε να σας κατακυριεύσουν, εν τούτοις δεν θα έβλαπτε να αντλήσετε με ηρεμία χρήσιμα μηνύματα και συμπεράσματα από το υποσυνείδητό σας και τις προηγούμενες εμπειρίες σας, κάτι που θα σας βοηθήσει στο μέλλον στο επίπεδο της βαθύτερης επίγνωσης του εαυτού σας.

Δίδυμοι

Αφεθείτε αυτή την περίοδο στα οράματά σας φίλοι Δίδυμοι και κυνηγήστε τα με το δικό σας προσωπικό στιλ και στον δρόμο που εσείς θα χαράξετε. Μπορεί να ισχυροποιηθεί τούτες τις μέρες η ανάγκη σας για εξωτερική επικύρωση από τρίτους και η επιθυμία σας για την έγκρισή τους, σε ό,τι όμως αφορά αποκλειστικά δικά σας ζητήματα. Εσείς λοιπόν ας συγκρατηθείτε και ας δείτε τον ρόλο των γύρω σας απλώς ως φιλικό και ενισχυτικό και όχι ως μια κατάσταση υποχρεωτικής εξάρτησης.

Καρκίνος

Το άκρατο κυνήγι της επαγγελματικής και κοινωνικής επιτυχίας, δεν θεωρείται το ισχυρό προσωπικό σας χαρακτηριστικό, όμως αυτές τις μέρες το κύρος και η προβολή μπαίνουν στο τραπέζι και για εσάς, παιδιά της σελήνης. Η οποία ‘νέα’ σελήνη στις 21 του μήνα στον Κριό, αρχίζει να σας καλεί σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και φιλοδοξίες και σε μια προσπάθεια να οργανώσετε την καθημερινότητά σας και να δραστηριοποιηθείτε εκεί που η ψυχή σας νιώθει καλύτερα, εκεί δηλαδή που αισθάνεστε απόλυτα ταιριαστοί με το περιβάλλον και το αντικείμενο.

Λέων

Αφουγκραζόμενοι περισσότερο το παρελθόν και τα βιώματα που αυτό σας προσέφερε μέχρι τούδε φίλοι Λέοντες, θα αρχίσετε αυτή την εβδομάδα και κατανοείτε καλύτερα το παρόν σας και το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας, ανάλογα φυσικά με τις επιλογές σας. Χρησιμοποιήστε επομένως ορθολογικά και πάντα με τον απαιτούμενο ενθουσιασμό, όχι μόνο τις ακαδημαϊκές αλλά ιδιαίτερα τις εμπειρικές σας γνώσεις και αντλήστε χρήσιμα συμπεράσματα. Καλή ιδέα θα ήταν να μοιραστείτε τις γνώσεις αυτές με άλλους, εδραιώνοντας έτσι ένα ισχυρότερο πλαίσιο δράσης.

Παρθένος

Ενισχύεται το ένστικτό σας, αλλά και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε σε άλλους αγαπητοί μου Παρθένοι και αυτό πιθανότατα θα σας βοηθήσει να ασκήσετε επιρροή εκεί που πρέπει και να πετύχετε τους στόχους που επιδιώκετε. Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση να ελέγξετε την υπέρμετρη ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια- μια ένδειξη αδυναμίας- και να μπορέσετε να κατανοήσετε σωστά τα κίνητρα και τα συναισθήματα των άλλων, χωρίς παράλληλα να σπρώχνετε τον εαυτό σας και τις γενικότερες καταστάσεις στα άκρα.

Ζυγός

Από την φύση σας είστε ‘φτιαγμένοι’ κοινωνικοί αγαπητοί Ζυγοί, έχετε δε πάντοτε μια έφεση στη δημιουργία σχέσεων στις οποίες- είναι αλήθεια- επενδύετε πολλά. Αυτό το διάστημα λοιπόν προβλέπεται να έχετε μια υγιή αυτοπεποίθηση, η δε δημοφιλία σας φαίνεται να βρίσκεται στο φόρτε της. Το αποτέλεσμα αυτής της τρέχουσας αστρολογικής συγκυρίας θα είναι ή συναισθηματική έμφαση, η αναζήτηση της συντροφικότητας, όμως κυρίως η ανακουφιστική άνεση και η ουσιαστική στήριξη που θα λάβετε από τους στενούς αγαπημένους, περισσότερο δε από τους συντρόφους σας.

Σκορπιός

Ενασχόληση με το προσωπικό σας well being ή με τα θέματα που άπτονται της εργασιακής σας καθημερινότητας, περιλαμβάνει το αμέσως προσεχές εβδομαδιαίο μενού σας, φίλοι Σκορπιοί. Θα είστε λοιπόν απαιτητικοί και θα αναλώσετε πολλή ενέργεια στην αναζήτηση της αυτοβελτίωσης σε σωματικό, αλλά και σε ψυχικό επίπεδο. Στη δουλειά σας, μη φοβηθείτε τις αλλαγές και αναζητήστε το καλύτερο για εσάς. Όταν επομένως με αυτόν τον τρόπο νιώσετε εσείς καλά, τότε θα μπορέσετε να προσφέρετε αφειδώς και θα φανείτε χρήσιμοι στους άλλους γύρω σας.

Τοξότης

Αγαπητοί μου και ‘περιπετειώδεις’ Τοξότες, η ενεργητικότητά σας είναι αστείρευτη τούτη τη στιγμή και επιθυμείτε διακαώς να μοιράζεστε πράγματα και εμπειρίες με τους αγαπημένους σας. Έχετε επίσης την ανάγκη να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και η αυτοέκφρασή σας αναζητεί τις δραστηριότητες εκείνες που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε σκοπό στη ζωή σας και να νιώσετε πλήρεις, φυσικά πάντα σε ένα ποιοτικό, όπως εσείς το ορίζετε, πλαίσιο. Οι πολλές και έντονες ερωτικές περιπέτειες δεν είναι καθόλου έξω από το πρόγραμμά σας.

Αιγόκερως

Εσείς αγαπητοί Αιγόκεροι τούτο το διάστημα θα τείνετε να υπολογίζετε για έμπνευση και υποστήριξη, στις διαισθήσεις σας, στις αγαπημένες σας συνήθειες, στη ίδια τη μητέρα σας και στην οικογένεια. Στις ρίζες σας δηλαδή και σε ό,τι εσείς αναγνωρίζετε ως ασφαλές, δοκιμασμένο και οικείο. Ακούστε με προσοχή τα λόγια και τα μηνύματα, όμως μόνο εσείς αποφασίστε συνειδητά τί αληθινά συνάδει με τις δικές σας απόψεις και επιθυμίες και προχωρήστε στη δράση, ανεξάρτητα από τους άλλους. Να μη ξεχνάτε ποτέ ότι έχετε την δική σας ταυτότητα.

Υδροχόος

Επικοινωνιακά ‘ζωηρή’ η εβδομάδα που έρχεται φίλοι Υδροχόοι σάς κάνει να αισθάνεστε ζωντανοί, να θέλετε να μαθαίνετε καινούργια πράγματα, να ανταλλάσσετε γνώσεις και πληροφορίες, να μπορείτε να επιδράτε στον περίγυρό σας. Η νέα σελήνη στον Κριό σας παρέχει εναλλαγές και προσαρμοστικότητα, καινούργια ενδιαφέροντα και νέες δραστηριότητες. Προσέξτε μόνο μην επηρεάζεστε περισσότερο του δέοντος από ερεθίσματα και τις γνώμες των άλλων. Αν πάλι θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις κάντε ένα κοντινό ταξιδάκι. Θα σας βοηθήσει πολύ να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Ιχθείς

Σε αναζήτηση της έννοιας που για εσάς σημαίνει ‘ασφάλεια’ θα βρίσκεστε αυτές τις επόμενες μέρες ψαράκια μου. Σημαντικός παράγοντας της εσωτερικής σας γαλήνης είναι η οικονομική και υλική επάρκεια και η τάξη, για τούτο θα επιδιώξετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, να πληρώσετε λογαριασμούς και να μη χρωστάτε, κάτι που απεχθάνεστε έτσι κι΄αλλιώς. Σε αυτά τα γενικότερα πλαίσια, θα αναζητήσετε πιθανώς νέους πόρους εισοδήματος, βασιζόμενοι όχι στους άλλους, αλλά αποκλειστικά στον εαυτό σας και στις δυνάμεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα