Shakira: Νέα “καρφιά” κατά του Gerard Piqué με το καινούργιο τραγούδι της

12:23 11/1/2023 - Πηγή: InStyle

Η Shakira φαίνεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό από τον Gerard Piqué και δείχνει τα συναισθήματά της μέσα από τα τραγούδια της.

Αρχικά ήταν το “Te Felicito”, με το οποίο κατηγορούσε τον σύντροφό της για υποκρισία. “Πώς ήμουν τόσο τυφλή και δεν μπορούσα να δω. Έπρεπε να σου δώσουν Όσκαρ” είναι κάποιοι από τους στίχους, οι οποίοι όλοι θεώρησαν ότι περιέγραφαν τα ψέματα και την απιστία του Piqué, που οδήγησαν στον χωρισμό έπειτα από 12 χρόνια σχέσης.

Τον Οκτώβριο ήρθε το νέο

single, Monotonía, μια μουσική συνεργασία με τον Ozuna, όπου έκανε αναφορές σε έναν σκληρό χωρισμό με τους θαυμαστές της να θεωρούν ότι “φωτογράφιζε” τον Piqué.

#Monotonia @ozuna YA DISPONIBLE / OUT NOW https://t.co/H9Fldum287 pic.twitter.com/RKVX4C8Pp2

Shakira (@shakira) October 20, 2022

“Δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ. Έφταιγε η μονοτονία. Δεν είπα ποτέ τίποτα αλλά με πλήγωσε. Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε“ τραγουδά η Shakira και σε άλλο σημείο σημειώνει: “Με άφησες λόγω του ναρκισσισμού σου”.

Στη συνέχεια, είδαμε την πικρία της στην πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή της όπου μεταξύ άλλων έγραφε: “Ακόμη κι αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε. Μπροστά στην περιφρόνηση, συνεχίστε να εκτιμάτε τον εαυτό σας. Γιατί υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που είναι καλοί παρά απρεπείς“.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Gerard Piqué: Βίντεο του 2021 αποκαλύπτει την απιστία του με την Clara Chia – Συντετριμμένη η Shakira

Αυτήν τη φορά η Κολομβιανή σουπερστάρ στέλνει νέο μήνυμα στον πρώην της, ρίχνοντας τα “καρφιά” της στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος φέρεται να είναι σε σχέση με την Clara Chia από το 2021, αφού σε συνέντευξη που έκανε μέσω Zoom η 23χρονη φοιτήτρια εντοπίστηκε στο πλάνο.

H Shakira, παρ’ όλο που δεν αναφέρει το όνομα του πρώην της, αφήνει αρκετούς υπαινιγμούς, με τους θαυμαστές της να μιλούν για άμεσο “χτύπημα”. “Mια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα” είναι το μήνυμα της Shakira που φέρεται να απευθύνεται ευθέως στον Piqué.

Una loba como yo no está pa’ tipos como tu! 01/11 pic.twitter.com/KGyWeD3sqq

— ShakiraMedia (@ShakiraMedia) January 9, 2023

Το single κυκλοφορεί σήμερα, 11/1 και σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο στίχος αυτός είναι “χτύπημα” κατά της αρρενωπότητας του πρώην συντρόφου της, καθώς υπαινίσσεται ότι είναι πολύ γυναίκα για κάποιον σαν αυτόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα