«Secret Echoes»: Η έκθεση της Benedetta Brachetti Peretti στη VST Gallery

15:05 6/11/2019 - Πηγή: InStyle
1/7 2/7 3/7 4/7 5/7 6/7 7/7

«Το πάθος βρίσκεται στην καρδιά του υλικού, στη μορφή και στην χαρακτική της δουλειάς μου. Οι αναμνήσεις μου ενσωματώνονται στο γυαλί με τα μυριάδες φώτα και πτυχές, εκφράζοντας τις πιο μυστικές echoes μου» εξηγεί η Benedetta Brachetti Peretti για τη νέα της δουλειά «Secret Echoes» που θα παρουσιαστεί στην Αθήνα, στην VST Gallery.

Η έκθεση αποκαλύπτει την καλλιτεχνική ζωή της Benedetta Brachetti Peretti, τις αντανακλάσεις,

τα φώτα και τις διαφάνειες του γυαλιού που την έχουν συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας της ως καλλιτέχνιδα. Η Benedetta μεγάλωσε σε μια οικογένεια με βαθιές ιταλικές ρίζες και μια μεγάλη αγάπη για την ομορφιά, τις τέχνες και τη διακόσμηση. Από τότε που ήταν παιδί, η Benedetta είχε μεγάλο ενδιαφέρον για το φως που αντανακλούσε στους κρυστάλλους που διακοσμούσαν την τραπεζαρία του σπιτιού της. Όπως άλλαζαν οι εποχές και οι ώρες της μέρας άλλαζαν και το φως που έμπαινε από το παράθυρο κι η φαντασία της επιθυμούσε περισσότερα, τόσα που έγινε πάθος, έρευνα και δημιουργία που εκφράστηκε στη δουλειά της.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της, το βλέμμα της αγάπησε την ομορφιά και την αρμονία των φυσικών υλικών που μέχρι και σήμερα καθορίζουν τη δουλειά της. Κάθε αντικείμενο που δημιουργεί, έχει ένα μήνυμα, μια ανάμνηση, ένα συναίσθημα που εκφράζεται μέσα από την τεχνική χάραξης του γυαλιού που είναι γνωστή ως «silicio».

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Secret Echoes» θα πραγματοποιηθούν στις 14 Νοεμβρίου στη VST Gallery

Περισσότερες πληροφορίες

Opening exhibition will take place November 14th at the VST Gallery

Διάρκεια έκθεσης 15-16 Νοεμβρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Secret Echoes, Benedetta Brachetti Peretti,VST Gallery