Sean Penn-Leila George: Παίρνουν διαζύγιο μετά από έναν χρόνο γάμου

Ο Sean Penn και η Leila George ήταν μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και είχαν μια πραγματικά θυελλώδη σχέση. Ξεκίνησαν την σχέση τους το 2016, ύστερα από τον χωρισμό του γνωστού ηθοποιού με την Charlize Theron. Στη συνέχεια, ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2020. Παρά το γεγονός ότι φαίνονταν σαν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, η 29χρονη διασημότητα από την Αυστραλία μόλις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Lourdes Leon: Η εξομολόγηση σχετικά με την αυστηρότητα

της Madonna

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire Russia (@marieclairerussia)

Ύστερα λοιπόν από έναν χρόνο έγγαμου βίου, η Leila George θέλησε οι δυο τους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Οι λόγοι πίσω από αυτή την απόφαση δεν έχουν έρθει ακόμη στο φως και οι δυο stars δεν έχουν κάνει κάποιο statement. Αυτό το γεγονός όμως δεν μας ξαφνιάζει, διότι το πρώην couple πάντοτε έθετε ως προτεραιότητα τη διατήρηση της ιδιωτικότητάς τους. Ακόμη και όταν παντρεύτηκαν, προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική την τελετή. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός των paparazzi είχε καταφέρει να απαθανατίσει αυτή τη σημαντική στιγμή.

Khloé Kardashian: Μίλησε ανοιχτά για τις body image δυσκολίες της

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corriere Moda (@modacorriere)

“Κάναμε έναν γάμο Covid. Έγινε στο σπίτι με τα δύο παιδιά μου και τον αδελφό της και τον επίτροπο μέσω zoom” είχε δηλώσει ο Sean Penn. Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλά άτομα είναι ότι το celeb couple είχε χωρίσει και στο παρελθόν. Εκείνη την περίοδο τα είχαν ξαναβρεί και έπειτα αποφάσισαν να παντρευτούν. Η πανδημία μπορεί να τους ένωσε, αλλά τα προβλήματα που είχαν μεταξύ τους κατέληξαν να είναι πιο δυνατά από την αγάπη τους.

Νέο ντοκιμαντέρ του HBO Max αναζητά απαντήσεις γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της Brittany Murphy

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Звездная пыль (@star_dust__2713)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sean Penn-Leila George, Παίρνουν,Sean Penn-Leila George, pairnoun