Rising Star: Η Αναστασία Παντούση ποζάρει με μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών

1/8 Ancient Kallos παλτό, πουλόβερ και φούστα. Elena Kougianou σκουλαρίκια. Casadei booties καλογήρου. Μακιγιάζ-Μαλλιά: κωνσταντίνα μιχοπάνου Βοηθός Φωτογράφου: Παρή καρρά, Χρύσα καρακώστα. Βοηθός Styling: Goldie Χατζηθεοδώρου. 2/8 Zeus + Δione φόρεμα από μεταξωτό βελούδο. Elena Kougianou σκουλαρίκια. 3/8 Vassilis Zoulias φόρεμα από μεταξωτό σατέν και γόβες. Maison Zoulias exclusively by Pericles S. Kondylatos σκουλαρίκια. 4/8 Zeus + Δione μακρυμάνικο t-shirt και lurex παντελόνι. Haralas Booties 5/8 Stelios Koudounaris φούτερ και παντελόνι από γούνα. Sante exclusively for Stelios Koudounaris μποτάκια.
6/8 Celia D. ολόσωμη φόρμα με κεντημένους ώμους. 7/8 Ioanna Kourbela πλεκτό φόρεμα με εσωτερικό τούλινο φόρεμα, ζώνη, σκουλαρίκια και πέδιλα. 8/8 Parthenis μπλούζα και κλος φούστα από κερωμένο βαμβάκι. Casadei booties, καλογήρου

Με βλέμμα που καθηλώνει, προσωπικότητα γεμάτη ένταση και ομορφιά ξεκάθαρα ελληνική, η πρωταγωνίστρια της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι  Αναστασία Παντούση ποζάρει στον φακό φορώντας μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και τις νέες τάσεις της σεζόν.

Οι τέχνες έχουν την υπέροχη ταυτότητα της ψευδαίσθησης.  Η Αναστασία όμως  βιώνει απόλυτα ρεαλιστικά τον κάθε χαρακτήρα που υποδύεται και τον «αγκαλιάζει» προστατευτικά, διότι αναγνωρίζει πόσο εύθραυστη μπορεί να γίνει η τέχνη της υποκριτικής. στον νέο πρωταγωνιστικό της ρόλο, ως ιφιγένεια, στη δημοφιλή σειρά του Open tV Το Κόκκινο Ποτάμι, καταφέρνει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όπως η ίδια λέει, με την ωριμότητα και την ευγένεια που τη χαρακτηρίζουν, έχει ταυτιστεί μοναδικά με τον χαρακτήρα, που την εμπνέει και θεωρεί γυναικείο πρότυπο.

Έχοντας αρχικά βάλει βάσεις για μουσική παιδεία, αποφάσισες μετέπειτα να σπουδάσεις νηπιαγωγός, αλλά τελικά σε κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής.

Στην πραγματικότητα πάντα ήξερα τι θέλω να κάνω. Από μικρή κάτι με οδηγούσε προς αυτή την κατεύθυνση. Η μουσική με συνοδεύει μέχρι τώρα στη ζωή μου και είναι ένα μέσο έκφρασης που με γεμίζει και με βοηθάει στη δουλειά μου όπως και ο χορός. Από την άλλη, τα παιδιά σε αυτή την ηλικία με ταξιδεύουν και με πηγαίνουν σε έναν κόσμο όπου βρίσκω τον εαυτό μου και όλες τις τέχνες μαζί.

Μίλησέ μας για τον πρωταγωνιστικό σου ρόλο στη νέα σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι. 

Στη ζωή μου αυτή τη στιγμή κοιμάμαι και ξυπνάω με την ιφιγένεια. Νιώθω ότι έχω μια μεγάλη ευθύνη, πρώτα απ’ όλα απέναντι στην ίδια. είναι σαν να έχω κάτι πολύ εύθραυστο στα χέρια μου και θα κάνω τα πάντα για να το προστατέψω. Για μένα η ιφιγένεια ήταν και είναι μια γυναίκα πρότυπο, μια γυναίκα που δεν μπορεί να τη σταματήσει τίποτα, παρά μόνο ο θάνατος. είμαι ευγνώμων στον κ. μανουσάκη που με εμπιστεύτηκε γι’ αυτό τον ρόλο και είναι δίπλα μου συνεχώς σε αυτό το μοναδικό ταξίδι.

Όταν ξεκίνησες να πρωτοανακαλύπτεις την Ιφιγένεια, υπήρξαν κάποια σημεία της που τα «φοβήθηκες» αλλά και άλλα που βρήκες ότι έχεις κοινά; 

Να φοβηθώ όχι, άλλωστε δεν μου το επέτρεψε και ο ίδιος ο χαρακτήρας. Από την πρώτη στιγμή με άγγιξε πολύ και προσπαθώ να μην της στερήσω τίποτα και να αποδώσω όλα τα στοιχεία και τις ευαισθησίες της. Αν έχουμε κάτι κοινό, σίγουρα αυτό είναι το πείσμα και η επιμονή της. Η ιφιγένεια αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμένα.

Έχεις αισθανθεί ποτέ ανταγωνισμό ή ζήλια στη δουλειά; 

Ο ανταγωνισμός υπάρχει. Η αλήθεια είναι πως το έχω αισθανθεί στο παρελθόν, αφήνοντάς το να με επηρεάσει. μετέπειτα, όμως, είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους που κάνουν αυτό το επάγγελμα επειδή πραγματικά το αγαπούν και τους γεμίζει, αφήνοντας πίσω κάθε μορφής επιρροές που μπορούν να καταστρέψουν τη μαγεία να μοιράζεσαι μια σκηνή ή ένα πλατό.

Η εξωτερική εμφάνιση βοηθά ή μπορεί να φέρει εμπόδια στο ξεκίνημα μίας νέας ηθοποιού;

Πάντα έχει να κάνει με τα θέλω, τους στόχους που βάζει κανείς και τον τρόπο που θα διαχειριστεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Η εξωτερική εμφάνιση είναι ακριβώς αυτό: ένας «εξωτερικός» παράγοντας σε έναν πολύ εσωτερικό κόσμο. Το θέμα είναι πού θες ο ίδιος να σταθείς και πάνω σε τι θες να δουλέψεις. Αν αυτό που κάνεις το αγαπάς με όλη σου την ψυχή, προσπαθείς και δουλεύεις καθημερινά γι’ αυτό, τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο.

Είναι δύσκολο να ζεις από τη δουλειά σου;

Υπήρξαν στιγμές που δυσκολεύτηκα. Αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αλλάξω επάγγελμα. οι δυσκολίες είναι για να τις αντιμετωπίζουμε και να μας πηγαίνουν παρακάτω, ανάλογα με τα θέλω και τις προσδοκίες μας.

Τα social media τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου αλλά και στον χώρο της υποκριτικής;

Μέχρι στιγμής, απλώς αφιερώνω κάποιο χρόνο μέσα στη μέρα για να ενημερωθώ, να χαζέψω και να αναζητήσω ίσως κάτι που με ενδιαφέρει.

Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια; Κάνεις όνειρα;

Όνειρα κάνω πολλά και συνέχεια. Το πιο μεγάλο, όμως, είναι να μη σταματήσω ποτέ να κάνω αυτό που αγαπώ και κάθε νέος ρόλος που μου δίνεται να είναι πρόκληση για εμένα.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Τώρα έχω αφοσιωθεί στο Κόκκινο Ποτάμι και τα γυρίσματα θα κρατήσουν για πολύ καιρό ακόμη. δεν έχω μυαλό να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν.

Η μόδα τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;

Έχω αλλάξει πολλά στιλ κατά καιρούς. Έχει να κάνει πάντα με τη διάθεση και την ψυχολογία μου. Η μόδα είναι για μένα μια πινελιά στην καθημερινότητά μου που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Την ακολουθώ, αλλά μέχρι εκεί που νιώθω άνετα.

Από την Ειρηνη Ζουρνατζη

Φωτογραφίες Στέφανος Παπαδόπουλος

Styling Γεωργία Παντελε, Ιρίσ Λεονταρίτη

Instafeed

Keywords
Τυχαία Θέματα