Rihanna: Θα είναι η star του Super Bowl

11:14 26/9/2022 - Πηγή: InStyle

Το Super Bowl… θέλει τη Rihanna του. Η pop star επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστεί στο Super Bowl LVII Halftime Show τον Φεβρουάριο του 2023.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια… αινιγματική φωτογραφία μιας μπάλας ποδοσφαίρου με το σήμα NFL

στο Instagram της, και η ανάρτηση ήρθε εν μέσω αναφορών ότι η ίδια ήταν «σε συνομιλίες» για να είναι το κεντρικό πρόσωπο του event που έχει τεράστια θεαματικότητα στις ΗΠΑ. Το παιχνίδι, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα στις 12 Φεβρουαρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

«Η Rihanna είναι ένα μεγάλο ταλέντο, μια γυναίκα που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σε κάθε βήμα», δήλωσε ο Jay-Z και συνεργάτης της RiRi, στην επίσημη ανακοίνωση. «Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Μπαρμπάντος και έγινε ένας από τους πιο εξέχοντες καλλιτέχνες όλων των εποχών. Αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και καλλιτέχνης» πρόσθεσε.

Rihanna: Σε ρόλο… σερβιτόρας σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Παρά το γεγονός ότι η Rihanna δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2016 – έγινε και μανούλα πρόσφατα – η ανακοίνωση ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει τους θαυμαστές της οι οποίοι ελπίζουν ότι η εμφάνιση της στο event σημαίνει ότι ένα νέο άλμπουμ είναι στα σκαριά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn)

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τη Rihanna στη σκηνή του Apple Music Super Bowl Halftime Show. Η Rihanna είναι μια καλλιτέχνιδα που θεωρείται μια “πολιτιστική δύναμη” σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της», δήλωσε ο Seth Dudowsky, επικεφαλής για την μουσική του NFL.

Οι προηγούμενες παραστάσεις του Super Bowl Halftime Show περιλαμβάνουν ονόματα όπως οι Weeknd, Jennifer Lopez, Shakira, Justin Timberlake, Lady Gaga, Katy Perry, Bruno Mars, Prince και Madonna, οπότε και με την Rihanna το… στοίχημα είναι μεγάλο.

Η Rihanna έχει το πιο trendy haircut της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα