Δημοπρασία από τον οίκο Julien’s αφιερωμένη στη Marilyn Monroe

21:22 4/6/2022 - Πηγή: InStyle

Η Marilyn Monroe θα έκλεινε πριν λίγες ημέρες τα 96 χρόνια, την 1η Ιουνίου 2022.

Marilyn Monroe: Σήμερα θα έκλεινε τα 96

Προς τιμή των γενεθλίων της ο οίκος δημοπρασιών Julien’s Auctions και με τον τίτλο ‘Hollywood Legends‘, πραγματοποιεί στο Beverly Hills δημοπρασία, από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου.

Οι fans της μεγάλης σταρ

του παλιού Hollywood θα έχουν την ευκαιρία να “κτυπήσουν” φορέματα από δημοφιλείς ταινίες, εσώρουχα, κοσμήματα, επιστολές και έγγραφα, αλλά και φωτογραφίες.

Στη δημοπρασία περιλαμβάνονται ακόμη κοστούμια από τις ταινίες “How To Marry a Millionaire”, “There’s No Business Like Show Business”, “Gentlemen Prefer Blondes”, “Some Like It Hot”, “Bus Stop” και “The Misfits.”

Ανάμεσα στα κοστούμια θα είναι και το διάσημο κόκκινο φόρεμα που είχε βάλει στην ταινία του 1953, ‘Οι Άντρες Προτιμούν τις Ξανθιές”, αλλά και το μαύρο σατέν κορμάκι με τις πούλιες.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν υπάρχουν ακόμη, μια ροζ σατέν μπλούζα που είχε φορέσει το 1960 στο “Let’s Make Love”, ένα κορμάκι που είχε φορέσει σε φωτογράφιση το 1956 με τον Jack Cardiff, χειρόγραφες σημειώσεις της, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια που φορούσε στο “How To Marry a Millionaire”, αλλά και αρκετά οικονομικά έγγραφα από την εποχή που ήταν παντρεμένη με τον συγγραφέα Arthur Miller.

“Η Marilyn εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα film star της δεκαετίας του ’50 και μία από τις σταρ με τα περισσότερα συλλεκτικά αντικείμενα σήμερα” είπε ο ιστορικός και συλλέκτης Scott Fortner που θα συμμετάσχει στη δημοπρασία, σύμφωνα με την New York Post, σκοπεύοντας να αγοράσει ένα από τα αντικείμενα της Monroe.

Credit: www.originalprop.com

Keywords
Τυχαία Θέματα