«La Vacanza»: Το fashion show του οίκου Versace με την Dua Lipa στη Γαλλική Ριβιέρα ήταν ένα καλοκαιρινό όνειρο

14:33 24/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Donatella Versace και η Dua Lipa παρουσίασαν την πολυαναμενόμενη καλοκαιρινή, κοινή τους συλλογή «La Vacanza» την ώρα του ηλιοβασιλέματος στην Γαλλική Ριβιέρα, ενώ τα βλέμματα όλων βρίσκονται έτσι κι αλλιώς στις Κάννες για το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. H Côte d’Azur, στην οποία βρίσκονται οι μεγαλύτεροι σταρ, μοντέλα, socialites και trends setters, έγινε το τέλειο σκηνικό για την κεφάτη συλλογή του εμβληματικού

ντουέτου.

Versace

Η επίδειξη παρουσιάστηκε σε μια επιβλητική βίλα με θέα τη θάλασσα. Το runway στήθηκε γύρω από την πισίνα και οι 60 διάσημοι καλεσμένοι κάθονταν σε λευκά τραπέζια τοποθετημένα τριγύρω. Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στο show και ξεχώρισαν ήταν η κόρη της Kate Moss, Lila και η κόρη του Jude Law, Iris.

Iris Law: H 22χρονη κόρη του Jude Law είναι το it girl που ξεχωρίζουμε αυτή την περίοδο

Η συλλογή ενσωμάτωνε την αγάπη της Dua για κάθετι των 90s και Υ2K με την ατμόσφαιρα της χρυσής εποχής της μόδας, όταν μεσουρανούσαν τα supermodels όπως η Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Naomi Campbell και Christy Turlington. Μπορείτε να το πείτε και Future Νostalgia, όπως άλλωστε και το τελευταίο album της Dua.

H συλλογή είχε κάτι και από την αισθητική του Gianni Versace, οι οποία ήταν έντονη σε prints, κοψίματα και χρώματα που τον καθιέρωσαν ως «βασιλιά του glamour».

Versace

Το show άνοιξε με μία σειρά από ροζ εμφανίσεις και ακολούθησαν λευκές και μαύρες, ενώ δύο από τα πιο χαρακτηριστικά και όμορφα patterns του οίκου συνδυάστηκαν: τα πουά και οι πεταλούδες, Είδαμε Slip dresses, micro mini φούστες, γαλάζια και ροζ metallics, και εντυπωσιακά αξεσουάρ, από chain belts σε statement πέδιλα.

Versace

Τα κοσμήματα της συλλογής ήταν ένα κεφάλαιο από μόνα τους.

Chunky χρυσαφένια chokers με το σύμβολο του οίκο, τη Μέδουσα, ενισχύθηκαν με πολύχρωμες πεταλούδες και πασχαλίτσες. Το ίδιο και τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια που στόλιζαν τους καρπούς των μοντέλων.

Versace

Η συλλογή συνδύαζε την πολυτελή κληρονομιά του οίκου με τη νεανική και φρέσκια ματιά και προσέγγιση της δημοφιλούς pop star. Η επιτυχία της συνεργασίας είναι ήδη δεδομένη, αν σκεφτεί κανείς την επιρροή της Dua Lipa στο νεανικό κοινό.

Versace«La Vacanza»: H Dua Lipa συνεργάζεται με την Donatella Versace για μια επική καλοκαιρινή συλλογή

Keywords
Τυχαία Θέματα