Justin Timberlake: Βίντεο τον δείχνει να κρατιέται χέρι χέρι με την Alisha Wainwright σε βραδινή έξοδο

Δεν είναι άγνωστο πως τα lifestyle μέσα στις ΗΠΑ – και σε όλο τον κόσμο – αναζητούν αφορμές για να γεμίσουν την ύλη τους. Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ βρίσκεται σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο αυτό και το γνωρίζει καλά. Εν τούτοις, πάτησε τη μπανανόφλουδα. Κι αυτό γιατί μια κίνηση του έχει γίνει θέμα σε πολλές ιστοσελίδες και σίγουρα θα έχει φτάσει στα αυτιά της γυναίκας του με ενοχλητικό τρόπο.

Ο Τζάστιν και η Τζέσικα Μπίελ είναι ερωτευμένοι και το δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία, το
δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Τις τελευταίες ώρες όμως θα έχει μπει σε θέση να δίνει εξηγήσεις ο ηθοποιός και τραγουδιστής, αφού σε φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν, φαίνεται να κάθεται σε ένα τραπέζι και να κρατιέται χέρι χέρι με την ηθοποιό Αλίσια Γουεϊνράιτ.

Οι δυο τους είναι πρωταγωνιστές στην ταινία Palmer που σκηνοθετεί ο Φίσερ Στίβενς και τα γυρίσματα γίνονται στη Νέα Ορλεάνη. Σε ένα εστιατόριο της περιοχής βγήκαν για φαγητό οι συντελεστές και ο Τιμπερλέικ φαίνεται να πιάνει το χέρι της Αλίσια, ενώ εκείνη μετά ακουμπάει το δικό της στο γόνατό του.

Όλος αυτός ο ντόρος ανάγκασε τους εκπροσώπους των δύο ηθοποιών να πάρουν θέση και να ξεκαθαρίσουν πως πρόκειται μόνο για μια φιλική συμπάθεια και τίποτα περισσότερο.


Πηγή: PeopleGreece

Keywords
Τυχαία Θέματα