Jennifer Lopez: Δεν σταματά να βγάζει selfies με την Kim Kardashian

15:22 30/1/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez και η Kim Kardashian έδειχναν αψεγάδιαστες στο πάρτι της καλής τους φίλης, Anastasia Soare, για τα 25 χρόνια της εταιρείας της, Anastasia Beverly Hills.

Lopez και Kardashian δεν σταμάτησαν να βγάζουν selfies όλο το βράδυ, ενώ ήταν η Kim που κρατούσε το κινητό. Βέβαια, οι δυο τους δεν

έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και με τις άλλες διάσημες κυρίες που έδωσαν το “παρών” στη λαμπερή εκδήλωση, όπως η Oprah Winfrey και η Sofía Vergara, αλλά και η οικοδέσποινα του πάρτι, η 66χρονη Soare.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

H Kim Kardashian δεν έχασε ευκαιρία να ευχηθεί “χαρούμενα γενέθλια” στην Oprah Winfrey, η οποία την Κυριακή έκλεισε τα 69 της χρόνια.

Όπως αποκάλυψε σε insta story η Kim, η Sharon Stone έκανε πρόποση στο όνομα της θρυλικής παρουσιάστριας, λέγοντας πως “σημαίνει τα πάντα για τον κόσμο“

Credit: Kim Kardashian/InstagramCredit: Kim Kardashian/Instagram

Η CEO της εταιρείας γιόρτασε τα 25 χρόνια του brand της με τη βοήθεια “25 εμβληματικών γυναικών που ενέπνευσαν το ταξίδι της.” Ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν οι Sharon Stone, Heidi Klum, Priyanka Chopra, Cindy Crawford, Gayle King, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba, Rita Wilson, Lori Harvey, Maria Menounos, Ashley Tisdale.

“Υπέροχο δείπνο χθες το βράδυ για τον εορτασμό της 25ης επετείου της Anastasia” έγραψε η Lopez στη λεζάντα των φωτογραφιών της προσθέτοντας μία λευκή καρδιά emoji ενώ η Kardashian απάντησε με τρεις λευκές καρδούλες emoji.

Keywords
Τυχαία Θέματα