Jennifer Lawrence: Βγήκε για δείπνο με την Emma Stone και φόρεσε το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα στο πιο απροσδόκητο χρώμα

13:30 3/8/2022 - Πηγή: InStyle

H Jennifer πέρα από αστέρι της υποκριτικής ξέρει και πως να συνδυάζει ένα φθινοπωρινό χρώμα, στη ζέστη του καλοκαιριού. Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο West Village της Νέας Υόρκης, η ηθοποιός συνδύασε ένα άνετο φόρεμα σε καφέ απόχρωση με ασορτί πέδιλα.

Η Jennifer Lawrence φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά
με το μωρό της

Το μίντι φόρεμα της Lawrence διέθετε ένα εφαρμοστό μπούστο με τετράγωνο λαιμό. Αν και απλό όσο και κομψό, το απροσδόκητο, γήινο χρώμα του φορέματος πρόσφερε μια εναλλακτική λύση στα καλοκαιρινά prints και στην δαντέλα. Η Jennifer oλοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια σειρά από κολιέ, γυαλιά ηλίου και μια bucket bag από το The Row που περιείχε ανάγλυφες δερμάτινες λαβές.

Credits: Instyle.com

Η Lawrence πριν δύο μέρες εντοπίστηκε με την φίλη της και συνάδελφο Emma Stone στο εστιατόριο Hwa Yuan της Νέας Υόρκης, το οποίο μοιράστηκε μια φωτογραφία τους όταν πήγαν εκεί για δείπνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hwa Yuan Szechuan Restaurant (@hwa.yuan.nyc)

«Το Hwa Yuan ήταν ενθουσιασμένο που φιλοξενούσε την Emma Stone και την Jennifer Lawrence για δείπνο!» έγραψε το εστιατόριο. «Ο σεφ Tang και η οικογένεια Tang είναι μεγάλοι θαυμαστές τους και είναι τιμή που είναι θαυμαστές του εστιατορίου και του φαγητού μας. Emma και Jennifer, ελπίζουμε να σας άρεσε και να επιστρέψετε ξανά σύντομα!».

Η Jennifer Lawrence έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί εμφανίζονται μαζί φέτος και από τότε που η Lawrence έγινε μητέρα. Η Jennifer καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cooke Maroney τον Φεβρουάριο, ενώ η Stone έχει μια κόρη με τον σύζυγό της Dave McCary, από τον Μάρτιο του 2021. Οι δυο τους είναι φίλες αρκετό καιρό και σε μια συνέντευξη για το περιοδικό W το 2018, αποκάλυψαν ότι είχαν δεθεί επειδή είχαν τον ίδιο… καταδιώκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα