Hold me «tights» : Καλσόν, κολάν και κάλτσες από τη νέα συλλογή της Calzedonia που θα απογειώσουν τα looks σου

18:35 31/1/2020 - Πηγή: InStyle
1/16 2/16 3/16 4/16 5/16 6/16 7/16 8/16 9/16 10/16 11/16 12/16 13/16 14/16 15/16 16/16

Ένας αέρας καινοτομίας ανανεώνει τα καλσόν, τα κολάν και τις κάλτσες από τη νέα συλλογή της Calzedonia. Ένας συνδυασμός από διαφορετικά σχέδια, κομψούς ντεγκραντέ ρόμβους, ρίγες που σπάνε και ξαναενώνονται, πουά που κυριαρχούν σε καλτσοδέτες και γεωμετρικά σχέδια που υπογραμμίζουν την αρμονία των κινήσεων.
Η χρωματική παλέτα έχει διαφοροποιηθεί:

 πέρα από το μαύρο χρώμα, την εμφάνισή τους κάνουν ουδέτερα αποχρώσεις όπως μπεζ, σκούρο μπλε, τερακότα. Η σειρά Classic Refresh χαρακτηρίζεται από μία νέα και κλασική μαζί ματιά – στα highlight οι κάλτσες με ρίγες και polka dots σχέδια.

Χωρίς λουλούδια δεν υπάρχει άνοιξη. Με αυτόν τον τρόπο, η Calzedonia αναφέρεται στην σειρά Floral Impression. Μια ανθοδέσμη με ρομαντικές προτάσεις, ένας φινετσάτος κήπος που ανθίζει με βάση το τούλι και τα λεπτά δίχτυα με διαφάνειες. Τα καλσόν προτείνονται στις αποχρώσεις του αγνού λευκού, του γοητευτικού μαύρου και του απαλού ροζ. Mood κομψότητας με βοτανική έμπνευση που καλύπτει το στυλ σε  κάλτσες και καλσόν.

Ο ρομαντισμός δεν σταματάει εδώ. Καλσόν και κάλτσες που παραπέμπουν σε πικ-νικ στο γρασίδι. Το Chic nic, γίνεται  ο πρωταγωνιστής του ανοιξιάτικου legwear mood με τα καρό μοτίβα να πρωταγωνιστούν.

Θετικότητα. Γεμίστε τη γκαρνταρόμπα σας με κομμάτια που εκφράζουν χαρά και πάθος για ζωή με έντονα και λαμπερά χρώματα και πηγή έμπνευσης το ουράνιο τόξο. Η σειρά Shades of Rainbow, προτείνει καλσόν σε ζωηρές μονοχρωμίες ή χρωματικές συνθέσεις, με γκλίτερ και λάμψεις σε κομψά ντεγκραντέ.

Η πιο μεγάλη τάση της σεζόν περιλαμβάνεται στη σειρά Network. Αντλεί έμπνευση από τα διχτυωτά καλσόν όπως τα έχουμε δει με trendy προσέγγιση στα αθλητικά ρούχα.

Τα leggings της Calzedonia για τη σεζόν SS20 είναι εμπλουτισμένα με καινούργιες λεπτομέρειες. Προτείνονται πολλές ντένιμ υφές για τα τζιν κολάν, χάρη στα διαφορετικά πλυσίματα και αποχρώσεις του κλασικού καμβά Genoa.

Για ένα πιο rock look, τα legging με δερμάτινο εφέ παρουσιάζονται με ένα πιο ιδιαίτερο και λαμπερό αποτέλεσμα, σε ακόμα πιο απαλό τόνο σαν να ήταν καστόρι.

Το αθλητικό outfit αποκτά νέο πρόσωπο: με τα Sport casual legging, με οριζόντιες ρίγες με ζώνη μέσης και φερμουάρ.

Αλλά, την πραγματική καινοτομία της σεζόν αποτελούν τα leggings που έχουν φτιαχτεί από ίνες μπαμπού. Είναι βιοδιασπώμενα (βάσει της διαδικασίας της αποσύνθεσης δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον)-, το υλικό εξάγεται χωρίς να προκαλεί τοξικές παρενέργειες και έχει τεράστια ελαστικότητα χωρίς να χρειάζεται πρόσμιξη με άλλες ουσίες. Επίσης, είναι GREEN: για να καλλιεργηθεί χρησιμοποιείται μόνο το 1/3 του νερού σε σχέση με τα βαμβακερά παντελόνια, με αποτέλεσμα να αποτελεί τη βιώσιμη απάντηση στο καθημερινό ντύσιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hold, Καλσόν, Calzedonia,Hold, kalson, Calzedonia