Hilary Duff: Διασκεδάζει με τις φίλες της σε πολυτελές θέρετρο

15:48 1/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η Hilary Duff είναι μια πολυάσχολη μαμά. Όταν δεν ξοδεύει ποιοτικό χρόνο με τα τρία παιδιά ή τη δουλειά της, έχει την ανάγκη να βγει με τις διάσημες φίλες της και εξίσου μαμάδες. Οι Ashley Tisdale και η Meghan Trainor εντάχθηκαν στις οκτώ φίλες που το διασκέδασαν στο Rancho Valencia Resort & Spa στην Καλιφόρνια.

Credits: Hilary
Duff/Instagram Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff)

Το κόκκινο κρασί έρεε άφθονο στο πολυτελές θέρετρο, που διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, γήπεδο του γκολφ και φυσικά spa. Ο 34χρονη Hilary που μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 22,3 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram φορά το πράσινο μπικίνι της και κάνει μια αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα.

Credits: Hilary Duff/Instagram

«Μόνο μερικές μαμάδες σε έναν καλό ύπνο. Σ ‘αγαπώ κορίτσια, ευχαριστώ για την χαλάρωση/επαναφόρτιση! Μας λείπεις Mandy Moore», έγραψε στη λεζάντα της η Hilary.

Creidits: Hilary Duff/Instagram

Η Duff είναι παντρεμένη με τον καλλιτέχνη Matthew Koma και έχουν μαζί δύο κόρες. Οι δυο τους συναντήθηκαν ενώ εργάζονταν στο άλμπουμ της star, Breath In το 2015. Η ηθοποιός/τραγουδίστρια ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον πρώην παίκτη του χόκεϋ, Mike Comrie, με τον οποίο μοιράζεται τον δεκάχρονο Luca.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff)

Keywords
Τυχαία Θέματα