H Emma Watson δείχνει την αγάπη της για τη βιώσιμη μόδα με μια σπάνια εμφάνιση στο red carpet

Η Emma Watson είναι γνωστή για την αγάπη της προς την βιώσιμη μόδα. Στην τελετή του Earthshot Prize, η ηθοποιός επέλεξε ένα ανακυκλωμένο ογκώδες λευκό φόρεμα από τούλι συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι, από την ανερχόμενη σχεδιάστρια με έδρα το Λονδίνο, Harris Reed. Η ίδια είναι γνωστή για τα ρευστού φύλου σχέδιά της, που συχνά παίζουν με θέματα που επικεντρώνονται στον ανδρισμό και τη θηλυκότητα.

Το Earthshot Prize πρόκειται για ένα βραβείο που θα απονέμεται

από το Royal Foundation κάθε χρόνο από το 2021 έως το 2030 σε πέντε νικητές, οι λύσεις των οποίων βοηθούν σημαντικά το περιβάλλον.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harris Reed (@harris_reed)

Το φόρεμα δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας μεταχειρισμένα νυφικά από την συλλογή της 25χρονης σχεδιάστριας με τον τίτλο FOUND, τα οποία συνδύασε με παντελόνι και κοσμήματα Harris Reed X Missoma. Μοιράζοντας μια ματιά στα παρασκήνια της εκδήλωσης, η Reed δημοσίευσε στο instagram: «Τι μαγική μέρα… τιμή μου να είμαι μέρος της».

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harris Reed (@harris_reed)

Η Watson, η οποία έχει μιλήσει για περιβαλλοντικά ζητήματα στο παρελθόν, παρουσίασε το βραβείο Fix Our Climate, το οποίο πήρε η εταιρεία AEM Electrolyser με έδρα στην Ταϊλάνδη για την πράσινη τεχνολογία υδρογόνου.

Photo by Karwai Tang/WireImage

Το γεγονός σηματοδότησε την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί μετά από σχεδόν τρία χρόνια, με την ίδια να εστιάζει στον ακτιβισμό της. Πρόσφατα παραβρέθηκε στο συνέδριο TED Countdown για το κλίμα στο Εδιμβούργο, ενώ ο λογαριασμός της στο instagram έχει αναληφθεί από μια ανώνυμη φεμινιστική ομάδα για το COP26, το συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα που πραγματοποιείται στη Γλασκώβη τον Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα