H Carey Mulligan είναι η… promising ήρεμη δύναμη του Χόλιγουντ

13:30 28/5/2021 - Πηγή: InStyle

Την γνωρίσαμε ως Κίτι Μπένετ στην ταινία «Περηφάνια και Προκατάληψη» το 2005, αλλά ήταν ο ρόλος της ως αφελής Τζένι στη «Μια κάποια εκπαίδευση» που έβαλε την Carey Mulligan στον κινηματογραφικό χάρτη. Η βρετανίδα ηθοποιός που σήμερα γίνεται 36, σίγουρα θα θυμάται το 2021 ως μια από τις καλύτερες χρονιές της.

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

View this post on Instagram

A post shared by Carey Mulligan fan page (@careyhmulligan)

Με υποψηφιότητα

για Oscar, η πρωταγωνίστρια του «Promising young woman» – μια ταινία εναρμονισμένη με το MeToo κίνημα – έστρεψε τα βλέμματα κοινού και κριτικών πάνω της και έγινε το talk of the town σε πολλά πηγαδάκια του Χόλιγουντ.

Έχοντας προϋπηρεσία στο θέατρο, η ίδια προχωρά την καριέρα της διακριτικά και σταθερά και ο τίτλος της πρόσφατης ταινίας της φαίνεται να της ταιριάζει απόλυτα. Ισορροπημένη και στην προσωπική της ζωή. Είναι παντρεμένη με τον παιδικό της φίλο Marcus Mumford και τραγουδιστή των Mumford & Sons και έχουν μαζί δύο παιδιά.

View this post on Instagram

A post shared by Carey Mulligan fan page (@careyhmulligan)

Στην επόμενη ταινία της με τίτλο «Fingernails» θα συνεργαστεί με τον Χρήστο Νίκου, μετά από την επιτυχία του με τα «Μήλα» ενώ την παραγωγή θα αναλάβει η εταιρεία της Cate Blanchett.

H…χαμαιλέων Cate Blanchett γιορτάζει και αυτά είναι τα διαφορετικά της πρόσωπα

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία της Ανα που υποπτεύεται ότι η σχέση της με τον για χρόνια σύντροφό της μπορεί να μην είναι αληθινή. «Μυριζόμαστε» αρκετές διακρίσεις και γι’αυτό το ρόλο.

Photo by Araya Doheny/WireImage

View this post on Instagram

A post shared by Carey Mulligan fan page (@careyhmulligan)

Το στυλ της κομψό και αριστοκρατικό. Αξέχαστο θα μείνει το χρυσό Valentino φόρεμά της για την βραδιά των Oscars. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι την αποκαλούν ως τη νέα Audrey Hepburn.

Η Audrey Hepburn έδωσε όνομα στο στυλ και ταλέντο στο σινεμά

Happy Birthday Carey!

Carey Mulligan in Valentino/Photo by Chris Pizzello-Pool/Getty Images

Keywords
Τυχαία Θέματα
Carey Mulligan, Χόλιγουντ,Carey Mulligan, choligount