French style: Πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου midi φόρεμα όπως οι γαλλίδες fashionistas

13:20 18/6/2020 - Πηγή: InStyle

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά all day looks, αλλά και που θα βρούμε τα κατάλληλα fashion items. Ωστόσο, τους καλοκαιρινούς μήνες αυτή η διαδικασία ίσως να μας φαίνεται λίγο πιο δύσκολη. Ευτυχώς για εμάς, η μόδας μας προσφέρει απλόχερα τις λύσεις που χρειαζόμαστε, ώστε να δημιουργήσουμε σύνολα σύμφωνα με την αισθητική και το στιλ μας.

Την καλύτερη λύση για το καλοκαίρι

όμως μας προσφέρουν οι πιο κομψές γυναίκες της Ευρώπης: οι Γαλλίδες. Οι Παριζιάνες ξέρουν πολύ καλά από μόδα, το στιλ μοιάζει να κυλά στο DNA τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μας εμπνέουν με τα looks που δημιουργούν.

Υπάρχει όμως ένα κομμάτι που δεν μπορούν να αποχωριστούν όλο το καλοκαίρι και ευτυχώς υπάρχει στις γκαρνταρόμπες μας. Αυτό δεν είναι άλλο από το midi φόρεμα.Φέτος το καλοκαίρι, τα midi φορέματα είναι πιο αέρινα και ευκολοφόρετα από ποτέ. Και λειτουργούν ως one piece για εμάς. Όποια και αν είναι η περίσταση, αρκεί να φορέσουμε το αγαπημένο μας φόρεμα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, σκουλαρίκια και το χαμόγελο μας για να είμαστε πολύ όμορφες.

Instagram @sabinasocolInstagram @ruerodierInstagram @jeannedamas

Keywords
Τυχαία Θέματα
French, Πώς,French, pos