Emilia Clarke: Η έντονη αντίδρασή της σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς

11:07 4/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η Emilia Clarke είναι ευρέως γνωστή ως η Daenerys του Game of Thrones. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν πολλοί για τη λαμπερή πρωταγωνίστρια, είναι το γεγονός ότι έχει υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις εγκεφάλου. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε το 2011 και η επόμενη λίγα χρόνια αργότερα, το 2013. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, μίλησε ανοιχτά για την άποψη της σχετικά με τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς, τα οποία μάλιστα αποκάλεσε

“γελοία”.

Naomi Campbell: Η εξομολόγηση σχετικά με την καριέρα της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Μολονότι λοιπόν οι εν λόγω επεμβάσεις της έσωσαν -κυριολεκτικά- τη ζωή, ενίσχυσαν τις ανασφάλειες της για την εξωτερική εμφάνισή της.

Ταυτόχρονα όμως λειτούργησαν βοηθητικά στο να συνειδητοποιήσει την πραγματική αξία της εσωτερικής ομορφιάς. “Μετά τη χειρουργική επέμβαση, επειδή ένιωθα τόσο φοβισμένη και χωρίς αυτοπεποίθηση, τα έβαλα με την εμφάνισή μου. Καθώς μεγάλωνα, συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι είναι πιο όμορφοι όταν δεν σκέφτονται τον εαυτό τους και δεν λαμβάνουν υπόψη την ομορφιά τους. Οι ευτυχισμένες στιγμές και το να είσαι ευτυχισμένος είναι αυτό που θα θυμάσαι όταν πεθαίνεις. Δεν πρόκειται να θυμηθείς τις εποχές που έβγαλες μια εξαιρετικά χαριτωμένη selfie”, αποκάλυψε.

Anya Taylor-Joy: Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα και τους paparazzi

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emilia Clarke ♡ (@emiliaclarke)

Στη συνέχεια η 34χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική επέμβαση για να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. “Η ιδέα να αφήσω το πρόσωπό μου στα χέρια κάποιου που κρατάει μαχαίρι, όχι, όχι, όχι! Μην με πλησιάζεις με αυτό. Δεν πρόκειται να συμβεί”, ανέφερε για το συγκεκριμένο ζήτημα. “Το νούμερο ένα είναι ο φόβος και το δεύτερο, είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου αν δεν μπορώ να κουνήσω το πρόσωπό μου”, ξεκαθάρισε.

Η Reese Witherspoon μίλησε για τον διαρκή σεξισμό στο Hollywood

“Ποιο είναι το κακό του να γερνάς; Ποιες είναι οι δύο αλήθειες στη ζωή; Φόροι και θάνατος. Συμβαίνει. Η γήρανση είναι δεδομένη πως θα συμβεί. Νομίζω ότι οι γυναίκες που φαίνονται πιο όμορφες, είναι οι γυναίκες που δεν προσπαθούν να φαίνονται νεότερες” πρόσθεσε. Η Clarke λοιπόν αναμφίβολα μας εμπνέει με τις απόψεις της και αποτελεί πρότυπο για αμέτρητες γυναίκες σε ολόκληρη την υφήλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emilia Clarke ♡ (@emiliaclarke)

Keywords
Τυχαία Θέματα