Disco Queen: Η Dakota Johnson φόρεσε μία ολόσωμη φόρμα με παγέτες και μας ενθουσίασε

11:00 4/11/2019 - Πηγή: InStyle

Εάν οι παγέτες, το glitter και γενικότερα η λάμψη σας ενθουσιάζει είναι σίγουρο πως θα λατρέψετε το look της Dakota Johnson. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στα Hollywood Film Awards 2019 και έκλεψε τις εντυπώσεις με το ultra chic σύνολο που επέλεξε να φορέσει. Συγκεκριμένα, περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας

ένα jumpsuit με μαύρες παγέτες, δημιουργία του οίκου Saint Laurent, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα, που έκαναν το σύνολο της ακόμα πιο κομψό και sexy. Μας υπενθύμισε λοιπόν, πως ένα φόρεμα, μία midi φούστα ή μία ολόσωμη φόρμα με παγέτες και μάλιστα μαύρες είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορούμε να κάνουμε είτε για μία βραδινή μας έξοδο είτε για κάποια επίσημη περίσταση.

Η 30χρονη ηθοποιός παρέδωσε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού στον πρώην πατριό της Antonio Banderas για τον ρόλο του στην ταινία «Pain and Glory» στα βραβεία. Η Dakota Johnson αποκάλυψε μάλιστα πως ακόμα και σήμερα αποκαλεί τον ηθοποιό “Papi” , καθώς ο Antonio Banderas ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της, Melanie Griffith για 19 χρόνια (1996-2015).

Splash News

Instafeed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠώς μπορείτε να δημιουργήσετε all day look με παγέτες; Το look της Emilia Clarke θα σας εμπνεύσει

Keywords
Τυχαία Θέματα