Dara Huang: Αυτή είναι η εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του αρραβωνιαστικού της πριγκίπισσας Βεατρίκης

16:22 9/10/2019 - Πηγή: InStyle

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Edoardo Mapelli Mozzi και η πριγκίπισσα Βεατρίκη που αρραβωνιάστηκαν πριν από λίγο καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠριγκίπισσα Βεατρίκη: Ο γάμος της θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν της αδερφής της, Ευγενίας

Ο Edoardo, λίγο καιρό πριν γνωριστεί με την Βεατρίκη ήταν σε σχέση για 3,5 χρόνια με την Dara Huang, -αρχιτέκτονα  και σχεδιάστρια από το Χονγκ Κονγκ- με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδάκι, τον 2χρονο Wolfie.

Οι σχέσεις τους μέχρι και σήμερα είναι πολύ καλές. Μάλιστα η Dara ευχήθηκε  στο ζευγάρι. για τον αρραβώνα

τους με τα εξής λόγια: «Εύχομαι τα καλύτερα για τον Edo και την Beatrice και ανυπομονώ να γνωριστούν οι οικογένειες μας»

Όπως αναφέρεται η πριγκίπισσα Βεατρίκη έχει καλέσει την σχεδιάστρια μαζί με τον γιο της, στον γάμο της που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2020.

Η Dara έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Harvard,  με Bachelor και Master πάνω σε σπουδές αρχιτεκτονικής. Είναι μάλιστα ιδρύτρια του δικού της studio, το Design Haus Liberty, όπου αναλαμβάνει των σχεδιασμό κτιρίων και έργων τέχνης.

View this post on Instagram

Projects | @dara_huang & @ivanastiborova in our recently completed futuristic apothecary designed for @lms.wellness we look forward to sharing more details of this project soon. Studio Partners: @dara_huang @so.hagen @mjessefaulkner @lisahinderdael . Image Credit: @jackhobhouse . #architecture #design #interiors #archilovers #designinspo #minimal #photography #decor #interiorinspo #archidaily #london #designstudio #dhliberty #archsketch #sketch #industrialdesign #architect #architizer #architecture_hunter #lighting #wellness #designlovers #brass #concrete #lmswellness #apothecary #architect

A post shared by DESIGN HAUS LIBERTY (@dhliberty) on Jun 4, 2019 at 10:05am PDT

Σύμφωνα με την Daily Mail η Dara γνωρίστηκε με τον Edoardo το 2015 μέσω κοινών τους φίλων ενώ το 2016 έφερε στον κόσμο τον γιο, τον 2χρονο Woolf.

View this post on Instagram

No greater gift, than the gift of love. #loveisapresent #whatmattersinlife #giftthatkeepsgiving #truelove #givelovelife

A post shared by Dara Huang (@dara_huang) on Mar 31, 2019 at 5:17pm PDT

Οι δυο τους ήταν αρραβωνιασμένοι και ζούσαν μαζί στο Λονδίνο ενώ χώρισαν 6 μήνες πριν ο  Edoardo γνωρίσει την πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Όταν οι γονείς της Dara, έμαθαν για τον χωρισμό δεν μπορούσαν να πιστέψουν , με τον πατέρα της,–που εργάζεται στη NASA- να δηλώνει στην Daily Mail: «Γιατί να θέλουν να χωρίσουν». Λίγο αργότερα όμως πρόσθεσε: «Το να υπάρχει θυμός δεν είναι λύση. Αυτά συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο Σήμερα συνέβη και στο σπίτι μου».

Η μητέρα της, Lily είχε δηλώσει πως η Dara τους είχε κρύψει ότι χώρισαν γιατί δεν ήθελε να τους στεναχωρήσει, ενώ εκείνη την περίοδο έμενε σε μια φίλη της γιατί έψαχνε για νέο διαμέρισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dara Huang, Αυτή, Βεατρίκης,Dara Huang, afti, veatrikis