Courteney Cox: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

09:50 10/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Courteney Cox και ο Johnny McDaid εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί.

Η διάσημη ηθοποιός και ο επιτυχημένος μουσικός ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2013, όταν τους σύστησε ο κοινός φίλος τους, Ed Sheeran. Ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον κατευθείαν και πολύ σύντομα αρραβωνιάστηκαν. Παρόλο που και οι δυο τους βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας λόγω των επαγγελμάτων τους, έχουν αποφασίσει να κρατούν την προσωπική ζωή της όσο πιο ιδιωτική γίνεται. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν κάνουν πολλές δημόσιες

κοινές εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη paula (@coxaesthetic)

Πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση αυτού του κανόνα. Παρευρέθηκαν στα φετινά μουσικά βραβεία Brit Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο. Περπάτησαν μαζί το κόκκινο χαλί και μάλιστα παρουσίασαν το βραβείο “Διεθνές τραγούδι της χρονιάς”, το οποίο κέρδισε η Olivia Rodrigo. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Snow Patrol είχε προταθεί στο παρελθόν έξι φορές για Brit Awards.

Η 57χρονη πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς Τα Φιλαράκια ήταν ντυμένη με ένα μεταξωτό top σε μαύρο χρώμα και μια maxi βελούδινη φούστα. Συνδύασε τα stylish κομμάτια με statement σκουλαρίκια και μια κομψή τσάντα με ασημένια αλυσίδα. Ο McDaid ήταν εξίσου γοητευτικός δίπλα της, φορώντας ένα ασορτί total black ντύσιμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jen_reese_courteney_mariska

Keywords
Τυχαία Θέματα