Cameron Diaz: Μιλά για τη μάχη της Drew Barrymore με το αλκοόλ – “Ήταν τόσο δύσκολο να το βλέπεις…”

10:59 8/3/2023 - Πηγή: InStyle

Η Drew Barrymore έδωσε μεγάλη μάχη με το αλκοόλ. Μία μάχη που ήταν πολύ σκληρή τόσο για την ίδια όσο και για τους αγαπημένους της, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερής της φίλης, Cameron Diaz.

Η 48χρονη Barrymore μίλησε ανοικτά για τα προβλήματα με το αλκοόλ στο οποίο στράφηκε μετά το διαζύγιό της, το 2016,από τον Will Kopelman, σε συνέντευξη που έδωσε στους “The Los Angeles Times” .

Η

Cameron Diaz, επίσης, μίλησε στην εφημερίδα για τα προβλήματα της φίλης της και επεσήμανε ότι το ταξίδι της Barrymore “ήταν πολύ δύσκολο να το βλέπεις.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Η φιλία των δύο γυναικών ξεκίνησε όταν η 14χρονη Barrymore εργαζόταν σε καφετέρια και η Diaz πήγε να πιει καφέ. Η Diaz πρόσθεσε στις δηλώσεις της ότι είχε πίστη πως η φίλη της θα ξεπεράσει τα προβλήματά της.

“Αλλά ήξερα ότι αν όλοι μέναμε μαζί της και της δίναμε την υποστήριξη που χρειαζόταν, θα έβρισκε τον δρόμο της”, είπε. “Έχω απόλυτη πίστη σε αυτήν. Δεν μπορείτε καν να καταλάβετε πόσο δύσκολο ήταν να είναι αυτή ως παιδί και μετά πήγε στο άλλο άκρο με την ικανότητα να σώσει τον εαυτό της.”

H Barrymore δήλωσε επιπλέον στους Times ότι η κατάσταση πήρε τέτοια τροπή που ο ψυχολόγος της και γνωστός ψυχαναλυτής διασημοτήτων Barry Michels τερμάτισε τη σχέση τους αφού συνεργάζονταν επί μια δεκαετία. “Απλά είπε: “Δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό” Ήταν πραγματικά για το αλκοόλ. Είπα: Το καταλαβαίνω. Ποτέ δεν σε σεβάστηκα περισσότερο. Βλέπεις ότι δεν βελτιώνομαι. Και ελπίζω, μια μέρα, να μπορέσω να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη σου.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

Η Barrymore είπε ότι παρά την παρέμβαση από τους φίλους της, το σημείο καμπής ήρθε όταν της προσφέρθηκε το δικό της ημερήσιο talk show, The Drew Barrymore Show το 2019. “Νομίζω ότι η ευκαιρία σε μια τέτοια εκπομπή με χτύπησε πραγματικά. Έλεγα: Δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό αν δεν είμαι σε μια πραγματικά ξεκάθαρη θέση.”

Δύο χρόνια μετά την παραίτηση του θεραπευτή της, τον προσέγγισε ξανά και εκείνος αποφάσισε να συνεργαστεί ξανά μαζί της. Είπε ότι ήταν τελικά ικανή να αλλάξει και συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να ριζώσει για τον εαυτό της με τον ίδιο τρόπο που έκανε για όλους τους άλλους.

“Φαίνεται ότι εμπνέεσαι τόσο πολύ από όλους τους άλλους, αλλά φέρεσαι στον εαυτό σου σαν σ@#$ά“, πρόσθεσε η Barrymore. “Πότε θα γίνεις αρκετή για τον εαυτό σου;“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Drew Barrymore Show (@thedrewbarrymoreshow)

Η Barrymore είπε στην εφημερίδα ότι έχει πειραματιστεί με διαφορετικά επίπεδα νηφαλιότητας όλα αυτά τα χρόνια και δεν περιγράφει τον εαυτό της ως νηφάλιο τώρα. Η σταρ επεσήμανε πως τώρα έχει επικεντρωθεί στο να είναι μητέρα των κοριτσιών της Olive, 10 ετών, και Frankie, 8 ετών, τις οποίες αποκαλεί τον ρόλο της ζωής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα