Britney Spears: Η διαμάχη με την αδερφή της Jamie Lynn

10:02 20/7/2021 - Πηγή: InStyle

Τους τελευταίους μήνες, η δικαστική μάχη της Britney Spears με τον πατέρα της βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η καταχρηστική κηδεμονία του έχει στερήσει αμέτρητα προνόμια και δικαιώματα από την pop star, όπως το να περνάει χρόνο με τα παιδιά της.

Megan Fox: Μίλησε για το bullying που έχει υποστεί ο γιος της

Η

ίδια αποφάσισε πρόσφατα να βάλει τέλος στη σιωπή της και να μιλήσει για όλα όσα έχει υποστεί εξαιτίας του. Ο κόσμος την στηρίζει και της δίνει τη δύναμη που χρειάζεται για να συνεχίσει να διεκδικεί την ελευθερία της. Τώρα λοιπόν η Spears ξεσκεπάζει άλλο ένα άτομο, που δεν της φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο μάλιστα ανήκει και αυτό στην οικογένειά της. Πρόκειται για την αδερφή της, Jamie Lynn.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears Army (@army.britneyspears)

Πριν από λίγες μέρες, η Britney Spears ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα post, γεμάτο νόημα. “Δεν μου αρέσει που η αδερφή μου παρουσιάστηκε σε απονομή βραβείων και ερμήνευσε τα δικά μου τραγούδια”, έγραψε στην περιγραφή της. Η 40χρονη τραγουδίστρια αναφέρεται στην εμφάνιση της Jamie Lynn στα Radio Disney Music Awards του 2017.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears)

Το inspiring μήνυμα της Camila Cabello σχετικά με το body shaming

“Το υποτιθέμενο στήριγμά μου με πλήγωσε βαθύτατα. Αυτή η δικαστική διαμάχη μου κατέστρεψε τα όνειρα… Δεν μου έχει απομείνει τίποτα πλέον, πέρα από την ελπίδα. Η ελπίδα είναι το μόνο πράγμα στον κόσμο που δεν σκοτώνεται. Απ’ ότι φαίνεται όμως μερικοί άνθρωποι θέλουν πολύ να το καταφέρουν”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Η αδερφή της δεν άργησε να αντιδράσει. Ανεβάζοντας και αυτή με τη σειρά της μία φωτογραφία, έγραψε: “Μακάρι η ηρεμία του Θεού να είναι μαζί με σένα και το πνεύμα σου”. Έστειλε έτσι ένα κρυφό μήνυμα, στο οποίο η Spears απάντησε με τον πιο sassy τρόπο. Συγκεκριμένα, έκανε αυτό που αγαπάει περισσότερο: χόρεψε στο σαλόνι της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Britney Spears,Jamie Lynn