Britney Spears: Εξώφυλλο σε ιρανικό περιοδικό με… “πονηρό” τίτλο

12:06 24/6/2022 - Πηγή: InStyle

Η Britney Spears παντρεύτηκε τον αγαπημενό της Sam Asghari μέσα στον Ιούνιο και ένα ιρανικό περιοδικό τους έκανε εξώφυλλο προς τιμήν της ιρανικής καταγωγής του γαμπρού.

Οι νεόνυμφοι κοσμούν το εξώφυλλο του Tehran Weekly Magazine, ιρανικό περιοδικό που πήρε τη φωτογραφία της popstar από τον γάμο της, όπως την ανέβασε σε insta story και την έκανε εξώφυλλο. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι ο πονηρός τίτλος του περιοδικού: “Όταν πας

με Πέρση δεν υπάρχει άλλη επιλογή μετά” η ελεύθερη μετάφραση.

Britney Spears: Ο Sam Asghari δεν θα πάρει ούτε σεντ από την περιουσία της σε περίπτωση διαζυγίου

Ο τίτλος έχει καθαρά σεξουαλικό υπονοούμενο και είναι λογοπαίγνιο του “once you go black you never go back” αναφορικά με τις γυναίκες που επιλέγουν Αφροαμερικανούς συντρόφους για σεξουαλική σχέση.

Εδώ βέβαια τιμάται η ιρανική καταγωγή του Sam, o οποίος γεννήθηκε στην Τεχεράνη στις 4 Μαρτίου 1994. Ο πατέρας του Mike μετανάστευσε στο Λος Άντζελες όταν ο ανερχόμενος ηθοποιός ήταν μόλις δύο χρόνων, σύμφωνα με το Men’s Health. Ο Sam ήρθε στις ΗΠΑ στα 12 του χρόνια, αφήνοντας πίσω στην Τεχεράνη τη μητέρα και τις τρεις αδελφές του. Η Britney και ο Sam γνωρίστηκαν όταν αυτός συμμετείχε στο βιντεοκλίπ της Slumber Party, τον Οκτώβριο του 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα