Black is the New Black: 10 looks που αποδεικνύουν γιατί το μαύρο είναι το πιο chic χρώμα

08:13 5/9/2019 - Πηγή: InStyle
1/10 Instagram @brittanyxavierInstagram @brittanyxavier 2/10 Instagram @abeautyfeatureInstagram @abeautyfeature 3/10 Instagram @thestylestalkercom Instagram @thestylestalkercom 4/10 Instagram @thestylestalkercom Instagram
@thestylestalkercom 5/10 Instagram @thestylestalkercom Instagram @thestylestalkercom 6/10 Instagram @thestylestalkercom Instagram @thestylestalkercom 7/10 Instagram @thestylestalkercom Instagram @thestylestalkercom 8/10 Instagram @thestylestalkercom Instagram @thestylestalkercom 9/10 Instagram @streetrends Instagram @streetrends 10/10 Instagram @streetrends Instagram @streetrends

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την επίδραση που το πώς τα χρώματα έχουν άμεση επίδραση στη διάθεση μας. Μία έντονη απόχρωση όπως το κόκκινο ή το φούξια μπορεί πραγματικά να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας κάνει να χαμογελάσουμε.

Ό,τι και να πούμε όμως, καμία μας δεν μπορεί να αντισταθεί στην ανεπιτήδευτη κομψότητα ενός total black συνόλου. Άπειρα editorials μόδας έχουν γραφτεί, οι fashion editors έχουμε γράψει πολλά, πολλά κείμενα για τα μαύρα μονοχρωματικά σύνολα και όλες μας έχουμε αθετήσει την υπόσχεση πως δεν θα ξαναφορέσουμε μαύρα.

Μπορεί να είναι η εύκολη λύση για εμάς καθώς δεν χρειάζεται να πολυσκεφτούμε τι θα φορέσουμε ή το γεγονός πως με ένα total black σύνολο είμαστε πάντα πολύ κομψές και chic. Όποια και αν είναι η αιτία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Τα total black σύνολα κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Φέτος το φθινόπωρο λοιπόν, βάλτε στόχο να δημιουργήσετε τα πιο κομψά total black σύνολα. Και μάλιστα προσπαθήστε να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο με το στιλ σας. Επιλέξτε ένα μαύρο παλτό με λεπτομέρειες από φτερά, επενδύστε σε μαύρα leather κομμάτια που είναι και hot trend και φυσικά μη ξεχάσετε να επενδύσετε σε ένα ακόμα μαύρο φόρεμα. Άλλωστε ποτέ δεν είναι αρκετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα