Ariana Grande: έγινε κέρινο ομοίωμα για δεύτερη φορά!

13:29 15/5/2021 - Πηγή: InStyle

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός έγινε για δεύτερη φορά κέρινο ομοίωμα. Το γνωστό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussauds παρουσίασε πρόσφατα το νέο ομοίωμα της Ariana Grande που βρίσκεται στο Hollywood και βλέποντάς το, έχουμε να πούμε ότι είναι ολόιδιο με τη διάσημη σταρ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Tussauds USA

(@madametussaudsusa)

To μουσείο αποκάλυψε τη νέα του προσθήκη σε ένα rooftop party στο Roosevelt Hotel, όπου έδωσαν μάλιστα στους fans την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να πιούν ένα ποτήρι σαμπάνια δίπλα στην αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Tussauds USA (@madametussaudsusa)

Η κέρινη Ariana Grande είναι ντυμένη με ένα μαύρο outfit εμπνευσμένο από εκείνο που φορούσε στο video clip “Rule the World” μαζί με τον rapper 2 Chainz. Επιπλέον, η φιγούρα ποζάρει σε ένα ροζ σετ που θυμίζει το μουσικό βίντεο “7 Rings” με μια πυραμίδα από ποτήρια σαμπάνιας.

Το ομοίωμα είναι τρομακτικά ρεαλιστικό, μιας και οι δημιουργοί έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν όλες τις λεπτομέρειες, όπως τα λακκάκια του προσώπου και τα τατουάζ της.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ομοίωμα της Grande. Το 2019 το μουσείο Madame Tussauds του Λονδίνου, αποκάλυψε μια limited έκδοση κέρινου ομοιώματος εμπνευσμένη από το τραγούδι “Positions”. Ωστόσο τότε οι fans είχαν παρατηρήσει ότι ίσως η ομοιότητα δεν ήταν και τόσο μεγάλη, ενώ η ίδια είχε απλά σχολιάσει “Θέλω απλά να μιλήσουμε”. Ακόμη πάντως δεν έχει εκφράσει κάποια γνώμη για το νέο της ομοίωμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madame Tussauds London (@madametussauds)

Keywords
Τυχαία Θέματα