Anastasia Karanikolaou: Η ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner κυκλοφόρησε τη δική της σειρά με μαγιό που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

10:38 6/11/2019 - Πηγή: InStyle

Θέλοντας να κάνει τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας να φαίνεται ακόμη πιο όμορφος, η Anastasia Karanikolaou αποφάσισε να σχεδιάσει τη δική της σειρά με μαγιό.

Η 22χρονη ελληνίδα influencer και κολλητή φίλη της Kylie Jenner, κυκλοφόρησε την collection της σε συνεργασία με την εταιρεία TJ SWIM. Η ίδια μάλιστα εμπνεύστηκε τα σχέδια από τα πολύχρωμα μαγιό και ρούχα που έβλεπε στο Instagram.

«Είμαι πολύ προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαγιό μου και τον σχεδιασμό τους» δήλωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε πως «για αυτή τη σειρά ήμουν πολύ επιλεκτική στο πώς θα εφαρμοζόταν και θα σχεδιαζόταν το κάθε τι, έτσι ώστε να κολακεύει κάθε σωματότυπο, όχι μονάχα τον δικό μου. Ήθελα όλοι να αισθάνονται και να δείχνουν όμορφοι όταν θα τα φοράνε» δήλωσε η Anastasia στο People.

Στη συνέχεια βέβαια πρόσθεσε πως δεν σχεδίασε τη collection χωρίς πρώτα να έχει πάρει την γνώμη των φίλων της, ανάμεσα τους και η Kylie η οποία δοκίμασε κάποια από τα σχέδια πριν αυτά κυκλοφορήσουν.

«Κάλεσα όλους τους φίλους σε ένα party για να δοκιμάσουν τα δείγματα έτσι ώστε να δω θα πως έδειχνε το κάθε ένα στα κορμιά τους. Πήρα τις γνώμες όλων τους τις οποίες τις συνδύασα με τα σχέδια και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Όλη διαδικασία ήταν μια ομαδική προσπάθεια όπου ήμασταν μαζί σε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα» ολοκλήρωσε.

Δείτε κάποια από τα μαγιό στην παρακάτω ανάρτηση:

View this post on Instagram

GIVEAWAY ALERT!! To celebrate my new @tjswim collection, we're giving you the chance to win the entire collection for you + your bestie! For your chance to WIN simply: 1. FOLLOW @tjswim & @stassiebaby 2. TAG your bestie below (more besties tagged = more entries!) 3. Go to @tjswim & repeat above steps Winner announced on Nov 5 PST / Nov 6 AEDT! GOOD LUCK BABES

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Nov 2, 2019 at 5:11pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα