Amber Heard: Και η ασφαλιστική της στρέφεται εναντίον της – “Δυσφήμησε εσκεμμένα τον Johnny Depp”

11:25 10/7/2022 - Πηγή: InStyle

Εναντίον της Amber Heard στρέφεται η ασφαλιστική της εταιρεία, η οποία φέρεται να υπέβαλε αγωγή εναντίον της ηθοποιού ισχυριζόμενη ότι δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώσει μέρος της αποζημίωσης των 8 εκατ. δολαρίων που οφείλονται στον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp.

Getty Images

Σε συμβόλαιο που συντάχθηκε το 2019, η New York

Marine and General Insurance Co. δήλωσε ότι θα πληρώσει έως ένα εκατ. δολάρια. Ωστόσο, στη μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν είναι υποχρεωμένη να καλύψει μέρος των ζημιών επειδή η Heard “εσκεμμένα” δυσφήμησε τον Depp.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το συμβόλαιο είχε κατατεθεί στην Καλιφόρνια όπου σύμφωνα με τον νόμο, ο ασφαλιστής δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει αν ο κάτοχος του ασφαλιστηρίου επιδείξει “εσκεμμένα” ανάρμοστη συμπεριφορά.

STEVE HELBER/POOL/AFP VIA GETTY IMAGES; JIM WATSON/POOL/AFP VIA GETTY IMAGES

Η εταιρεία σημείωσε στην αγωγή της: “Μία πραγματική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ενάγοντα αφενός, και της Heard, αφετέρου, σχετικά με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μεταξύ του Ενάγοντα και της Heard βάσει του Συμβολαίου σε σχέση με την αποζημίωση“.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, “τα πραγματικά ευρήματα των ενόρκων αποδεικνύουν ότι η ευθύνη της Heard απορρέει από τις εσκεμμένες ενέργειες της ίδιας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα