5 mini τσάντες που θα αναβαθμίσουν τα καλοκαιρινά wedding looks σας

08:27 28/7/2019 - Πηγή: InStyle
1/5 METALLIC ANIMAL PRINT CITY BAG DETAILS ZARA 25.95 EUR 2/5 LEATHER MINI CITY BAG DETAILS ZARA 39.95 EUR 3/5 ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ39,90 € attrattivo 4/5 MOLLY BEADED RESIN CLIP FRAME BAG€‌51.00 accessorize
5/5 SELENA JACQUARD BOX BAG €‌51.00 accessorize

Εάν και το δικό σας καλοκαιρινό πρόγραμμα έχει γεμίσει με προσκλητήρια γάμων, ενώ θα θέλατε να γεμίσει με διακοπές, αυτό το shopping κείμενο είναι ό,τι χρειάζεστε. Οι περισσότερες γυναίκες σκεφτόμαστε πως για να δημιουργήσουμε κομψές εμφανίσεις σε όλους τους γάμους που θα παρευρεθούμε πρέπει και να αλλάξουμε όλη μας τη γκαρνταρόμπα. Ευτυχώς για εμάς αυτό δεν ισχύει. Τι πρέπει να κάνετε; Να προσθέσετε στη συλλογή σας τα σωστά αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά στα σύνολα σας.

Mini τσάντες σε έντονες αποχρώσεις όπως το φούξια ή το κίτρινο, ακόμα και mini ψάθινες τσάντες ή τσαντάκια διακοσμημένα με χάντρες και πέτρες θα απογειώσουν ένα look σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Έτσι δεν χρειάζεται να προσθέσετε στη συλλογή σας άπειρα φορέματα ή jumpsuits. Αρκεί να επιλέξετε τις πιο κομψές τσάντες που θα κάνουν το σύνολο σας να φαίνεται κάθε φορά διαφορετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα