4 beauty tips για να στρώσετε τις αφέλειες σας μέσα σε λίγα λεπτά

08:20 6/12/2019 - Πηγή: InStyle

Alexa Ching, Dakota Johnson, Taylor Swift, Zooey Deschanel. Οι celebrities αγαπούν τις αφέλειες και οι αφέλειες αγαπούν όλες τις γυναίκες. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας hair styles, καθώς ταιριάζουν

σε διαφορετικά σχήματα προσώπου. Οι περισσότερες από εμάς μάλιστα, κάθε φορά που σκεφτόμαστε να κάνουμε κάποια αλλαγή στα μαλλιά μας, οι αφέλειες είναι από τις πρώτες μας σκέψεις.

Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Όσο κι αν είμαστε fan αυτού του κουρέματος, υπάρχουν και κάποιες ιδιαιτερότητες και κυρίως στην περιποίηση τους. Φυσικά, κάθε γυναίκα θα πρέπει να δοκιμάσει να κάνει έστω και μία φορά αφέλειες στη ζωή της. Πριν κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια tips που θα σας βοηθήσουν να τις περιποιηθείτε ακόμα και έχετε στη διάθεση σας λίγα μόλις λεπτά.

Προσοχή στο στέγνωμα

Αφού έχετε βγει από το μπάνιο, μην αφήσετε πολλή ώρα να περάσει μέχρι να στεγνώσετε τα μαλλιά σας. Χρησιμοποιήστε μία βούρτσα και με καθοδικές κινήσεις στεγνώστε τις αφέλειες σας. Με αυτό τον τρόπο, στεγνώνουν αμέσως και παίρνουν το σχήμα που επιθυμείτε.

Τι γίνεται εάν δεν στεγνώσετε τα μαλλιά σας;

Υπάρχει πιθανότητα να μην έχετε στη διάθεση σας κάποιο πιστολάκι ή να θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους. Σε αυτή την περίπτωση, χωρίστε τις αφέλειες σας σε τούφες, πιάστε κάθε τούφα και στριφογυρίστε την. Στη συνέχεια κάντε το ίδιο και με τις υπόλοιπες τούφες σας. Προσοχή, θα πρέπει να είστε σίγουρες πως οι τούφες έχουν στριφογυριστεί όλες προς την ίδια κατεύθυνση. Το επόμενο πρωί, οι αφέλειες σας θα είναι τέλειες.

Μην το παρακάνετε με τα προϊόντα styling

Αυτό το tip ισχύει γενικά για τα μαλλιά σας, αλλά πολύ περισσότερο για τις αφέλειες σας. Εάν θέλετε να τις ψεκάσετε με κάποιο προϊόν styling, φροντίστε να κρατήσετε μία απόσταση, ώστε να μην συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα προϊόντος στα μαλλιά σας. Διαφορετικά, θα μοιάζουν λαδωμένες και δεν θα στρώνουν όπως θα θέλατε.

Μην το παρακάνετε με την ενυδατική

Ναι, με την ενυδατική προσώπου. Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, εάν εφαρμόσετε αρκετή ποσότητα ενυδατικής κρέμας στην επιδερμίδα σας και συγκεκριμένα στο μέτωπο, οι αφέλειες σας δεν θα είναι και στα καλύτερα τους. Ο λόγος είναι η λιπαρότητα και φυσικά η κρέμα που δεν έχει απορροφηθεί ακόμα από την επιδερμίδα σας. Φροντίστε να αφήσετε αρκετό χρόνο μέχρι να χτενίσετε τις αφέλειες σας ή μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα μπορείτε να τις έχετε μαζεμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα