10 ελληνικές εταιρείες συνεργάζονται με τον Γιώργο Ντάβλα και την εταιρεία Davlas & PaRtners για την υποστήριξη των ελληνικών νοσοκομείων

15:50 13/4/2020 - Πηγή: InStyle

Καθημερινά, όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρείες ανακοινώνουν πως πρόκειται να προχωρήσουν σε δωρεές για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, δέκα ελληνικές εταιρείες συνεργάζονται με τον Γιώργο Ντάβλα,  την εταιρεία Davlas & PaRtners και την εκπομπή «Πες το και θα γίνει» και όλοι μαζί προχωρούν σε δωρεές που σκοπό έχουν την υποστήριξη των Ελληνικών Νοσοκομείων και του έργου Ιατρών και Νοσηλευτών.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εταιρείες

που συμμετέχουν στη δωρεά:

Η δικηγορική εταιρεία Agapinos Advocates στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός με τριάντα πέντε χρόνια παρουσίας προχώρησε σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners.

Μέμα Σιμωνετάτου Αγαπηνού

Η γνωστή δικηγορική εταιρεία ιδρύθηκε από τους Νίκο Αγαπηνό και Γερασιμούλα Σιμωνετάτου. Η Agapinos Advocates πλαισιώνεται από ικανότατους συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό. Tα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί στην εταιρεία ο Τέλλος Αγαπηνός που αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.

Νίκος Αγαπηνός

Στον νομικό κόσμο οι εξαιρετικές επιτυχίες της Agapinos Advocates αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον. Πρόσφατα εγκαινιάσθηκαν οι νέες ιδιόκτητες πολυτελείς εγκαταστάσεις της επί της Λ. Κηφισίας στο Ψυχικό.

Η δωρεά της Βάσως Τσίντζου στα Ελληνικά Νοσοκομεία

Η καταξιωμένη οδοντίατρος Βάσω Τσίντζου έκανε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners. Η χρηματική δωρεά θα διατεθεί στο αρμόδιο τμήμα για την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Βάσω Τσίντζου

Η Βάσω Τσίντζου έχοντας εμπειρία 25 ετών στην παροχή εξειδικευμένης και γενικής στοματογναθικής περίθαλψης, λειτουργεί με γνώμονα τις αρχές της αφοσίωσης στην εξαιρετική ποιότητα και τη συνεχή επιστημονική βελτίωση.

Η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA συνεχίζει να εξυπηρετεί έκτακτα περιστατικά

Επισκεφθήκαμε την Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA όπου μας υποδέχθηκε η Διευθύντρια κα Κατερίνα Κωστοπούλου και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος κος Γιάννης Καλαιτζής. Μαζί με τους ιατρούς και τους νοσηλευτές της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA, συνεχίζουν να βοηθούν έκτακτα περιστατικά.

Επιστημονικά Υπεύθυνος κος Γιάννης Καλαιτζής με την Διευθύντρια της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA κα Κατερίνα Κωστοπούλου

Μπορεί να μη φαίνεται από τις μάσκες, αλλά κρατούν το χαμόγελο τους και στα δύσκολα. Συνεχίζουν δυνατά να προσφέρουν με όλες τις δυνάμεις τους και να παραμένουν αισιόδοξοι.

Η εταιρεία Fashion Shoes προχώρησε σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Fashion Shoes, κος Νίκος Μόσχος, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των υποδημάτων Wonders Shoes στην Ελλάδα, προχώρησε σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners. Η χρηματική δωρεά έγινε αποδεκτή και θα διατεθεί στο αρμόδιο τμήμα για την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Νίκος Μόσχος

Τα Wonders Shoes είναι τα πιο comfort γυναικεία παπούτσια. Ευέλικτα μοντέλα για κάθε μέρα, με φροντίδα στις λεπτομέρειες, άριστη επιλογή πρώτων υλών προσφέρουν άνεση του προϊόντος που αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Η ζωή είναι γεμάτη ενέργεια και ασταμάτητη δράση, τα Wonders Shoes διατηρούν τον ρυθμό και κρατούν το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Το brand προωθεί στις γυναίκες υποδήματα υψηλής ποιότητας με εξαγωγές σε 50 χώρες, με αγάπη για τη λεπτομέρεια.

Η οικογένεια Μίχα προχώρησε σε δωρεά για τα Ελληνικά Νοσοκομεία

Η οικογένεια Μίχα προχώρησε σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners.

Χαρά Μίχα, Αριστείδης Μίχας

H πολυετής ενασχόληση της οικογένειας Μίχα με τον κλάδο των κοσμηματοπωλών και η ασυναγώνιστη ποιότητα που διαθέτει, μπορεί να καλύψει τους πιο απαιτητικούς πελάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν στις εμφανίσεις τους.

Οι εξατομικευμένες δημιουργίες του Αριστείδη Μίχα ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Προσηλωμένος στην εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή αισθητική, διαθέτει υπέροχες συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και είδη δώρων στο κατάστημα της Κηφισιάς (Κολοκοτρώνη 9).

Η προσφορά της εταιρείας Lokris Insurance Power για τα Ελληνικά Νοσοκομεία

Η Γιάννα Ανεστοπούλου Financial Planner και CEO της εταιρείας Lokris Insurance Power, προχώρησε σε οικονομική ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners. Η χρηματική δωρεά θα διατεθεί στο αρμόδιο τμήμα για την στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Γιάννα Ανεστοπούλου Financial Planner και CEO της εταιρείας Lokris Insurance Power

Το νομικό σχήμα της εταιρείας Lokris Insurance Power διαθέτει 30 κατάλληλα εκπαιδευμένους συμβούλους οι οποίοι είναι “ειδικοί”, ο καθένας σε διαφορετικό ασφαλιστικό τομέα. Προσωπικά οι εργασίες της Γιάννας Ανεστοπούλου αγκαλιάζουν όλο το φάσμα του business insurance, χρησιμοποιώντας τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της τις ψηφιακές ευκολίες χωρίς να παραγνωρίζουν την ανάγκη στήριξης και επένδυσης στις διαπροσωπικές σχέσεις με τους ασφαλισμένους. Το έργο της Γιάννας Ανεστοπούλου βασίζεται καθαρά στην συμβουλευτική προσπάθεια, με γνώμονα πάντα το όφελος του εν δυνάμει αγοραστή, αναλαμβάνοντας και την ισόβια ευθύνη είτε μιλάμε για επιχείρηση, είτε μιλάμε για τον ανθρώπινο παράγοντα, ανάλογα με την εξέλιξη των δεδομένων του.

Πρόκειται για ένα σοβαρό Broker House το οποίο διαθέτει την τεχνογνωσία και τη δυνατότητα να συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις της χώρας, καθώς επίσης και να αναλαμβάνει κινδύνους που τοποθετεί σε επιλεγμένες εταιρίες της διεθνούς αγοράς.

Η προσφορά των VIVIFY στα Ελληνικά Νοσοκομεία

Τα Ιατρεία Αισθητικής Δερματολογίας, Αντιγήρανσης και Κοσμετολογίας VIVIFY προχώρησαν σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners. Η χρηματική δωρεά έγινε αποδεκτή και θα διατεθεί στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Κάτια Σωτηρίου, Σωτήρης Κομματάς, Μάγδα Λέκκα, Έφη Κωνσταντοπούλου, Ευτυχία Λέκκα

Τα VIVIFY δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την επιστημονική αισθητική να συνδυάζεται με την κοσμετολογία. Η επιτυχία αυτή έχει δημιουργήσει δύο κλάδους, ο πρώτος που δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής ομορφιάς και ο δεύτερος, όπου θα βρείτε όλες τις σύγχρονες θεραπείες της κοσμητικής.

Προσφορά του πλαστικού χειρουργού Αθ. Χριστόπουλου για τα Ελληνικά Νοσοκομεία

Ευαισθητοποιημένος από την περιπέτεια του κορωνοϊού που περνάει η Χώρα μας και την πίεση που δέχεται το Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος συμπαρατάχθηκε εμπράκτως στην προσπάθεια ενίσχυσης των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και την πρωτοβουλία της εταιρείας Davlas & PaRtners.

Αθανάσιος Χριστόπουλος

«Το Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, Δημόσιο και Ιδιωτικό, στέκεται σε υψηλότατο επίπεδο και αποτελεί την ασπίδα της υγείας Ελλήνων και ξένων επισκεπτών του το χρειάζονται και το εμπιστεύονται. Αυτές τις δύσκολες ώρες δείχνει την αξία του. Χρειάζεται όμως και τη βοήθεια όλων μας για να αντιμετωπίσει το νοσηρό «τσουνάμι» του κορωνοϊού.» δήλωσε ο κ. Χριστόπουλος, επισημαίνοντας ότι: «το ανθρώπινο δυναμικό, ιατροί και νοσηλευτές, αγωνίζονται με αυταπάρνηση καθημερινά, αποτελώντας του νέους ήρωες της Ελληνικής Κοινωνίας. Το απλό, αλλά ουσιαστικό «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά κάθε Έλληνα είναι η ηθική τους ανταμοιβή. Πρέπει να στηριχθούν τώρα όμως και υλικά στο έργο τους, αλλά επίσης δεν πρέπει να τους λησμονήσουμε όταν αυτή η περιπέτεια περάσει νικηφόρα.»

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του πρότυπου κέντρου αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής «Aesthetic Anaplasis» στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Μεγάλη Βρετανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η προσφορά της οικογένειας Γκόφα μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει»

Η οικογένεια Γκόφα πρόσφερε στην ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει» και της εταιρείας Davlas & PaRtners.

Γιάννης Γκόφας (CEO GOFAS Jewelry), Χαρά Γκόφα, Ρικάρντο Γουανταλούπε (CEO HUBLOT), Γρηγόρης Γκόφας

H πολυετής ενασχόληση της οικογένειας Γκόφα με τον κλάδο των κοσμηματοπωλών, δημιούργησε ισχυρούς εμπορικούς δεσμούς με τις κορυφαίες Ελβετικές μπράντες της υψηλής ωρολογοποιίας. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίων επαγγελματικών επιθυμιών, αποτέλεσαν τα εχέγγυα για αποκλειστικότητες και μοναδικές συνεργασίες.

GOFAS Jewelry Boutiques:

ATHENS – SYNTAGMA | 3, Stadiou str | T. +30 210 3317 540

MYKONOS | 43, Matogianni str | T. +30 22890 24521

THESSALONIKI | 9, Aristotelous Sqr | T. +30 231 0279 703

ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT | Intra Schengen, Area B | T. +30 210 3533 627

SANI RESORT | PORTO SANI, Kassandra, Halkidiki | Τ. +30 23740 31795

SANTORINI | Danezi M., FIRA | Τ. +30 22860 24152

Keywords
Τυχαία Θέματα