Βusiness Monitor στο News 24/7 στους 88,6: Ο Τάσος Ζάχος φιλοξενεί τον Πάνο Παλαιολόγο, τον Έλληνα μάνατζερ που διευθύνει ξενοδοχεία παγκοσμίως

20:12 19/4/2019 - Πηγή: Fortune

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.

Mια ώρα γεμάτη με τις ιστορίες των πρωταγωνιστών πίσω από τις επιχειρήσεις, σε ένα ραδιοφωνικό «hub» καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Στο στούντιο αυτό το Σάββατο, κεντρικός καλεσμένος θα είναι ο Πάνος Παλαιολόγος, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Hotel

Brain, ένας Έλληνας μάνατζερ που διευθύνει ξενοδοχεία παγκοσμίως. Το 2018 ήταν η χρονιά του, καθώς η Hotel Brain κατάφερε να διπλασιάσει τα οικονομικά της μεγέθη και να διοργανώσει στην Ελλάδα για πρώτη φορά τα «όσκαρ του τουρισμού», γνωστά και ως World Travel Awards, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Θα μιλήσει για τον τουρισμό, τον Έλληνα ξενοδόχο, τις πλατφόρμες τύπου TripAdvisor και Airbnb, που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, αλλά και για τη σχέση αγάπης με την Ελλάδα και τις ομορφιές της, που ξεκινάει από τον Πόρο, το νησί που μεγάλωσε, και φτάνει ως τη Σαντορίνη, το μέρος όπου ξεκίνησε να υπάρχει η Hotel Brain.

Eπίσης ταξιδεύουμε…νοερά σε όλη την Ελλάδα και αναφωνούμε «OhMyGreece». Η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece, μιλάει για την καμπάνια που κατάφερε να γίνει viral σε λίγες μόνο μέρες, ξεπερνώντας τα 3 εκατ. views σε κοινωνικά δίκτυα και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Ακόμη οι Περικλής Γαλανάκης και Κυριάκος Αγιαννίδης της Mojools, νικητές του μεγάλου διαγωνισμού καινοτομίας της Lamda Development, ReTech Innovation Challenge, φέρνουν στο στούντιο της εκπομπής κοσμήματα κατά παραγγελία από 3D printer και μας μιλούν για μια παγκόσμια καινοτομία, με ελληνική «σφραγίδα».

Συντονιστείτε στο news24/7 Radio στους 88,6 και στην εκπομπή Business Monitor με τον Τάσο Ζάχο, αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα