Το σακάκι του Αντετοκούμπο με την Ακρόπολη στην απονομή του βραβείου MVP (φωτογραφία)

10:40 25/6/2019 - Πηγή: Fortune

Ιστορία έγραψε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Τα social media τόσο των Μπακς (Milwaukee Bucks) όσο και του NBA έχουν κατακλυστεί από στιγμιότυπα και βίντεο από την βράβευση και συγκινητικά αφιερώματα «στο αγόρι από τα Σεπόλια που έφτασε στην κορυφή».

Just a kid from Sepolia.

Who came to Milwaukee.

And

became the MVP!!
#NBAAwards pic.twitter.com/wHxErFbOZ7

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 25 June 2019

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες, ο Greek Freak ποζάρει με το βραβείο του και ανοιχτό το σακάκι του, όπου φαίνεται από μέσα φοδραρισμένο με τον Παρθενώνα, εκφράζοντας έτσι την υπερηφάνεια του και την αγάπη του για την Ελλάδα.

@Giannis_An34 represents for ! #KiaMVP #NBAAwards pic.twitter.com/Auj5tmGXqh

NBA (@NBA) 25 June 2019

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέγει να διακοσμήσει με ένα αρχαίο ελληνικό γλυπτό το σακάκι του, καθώς σε παλαιότερη εμφάνιση του είχε ποζάρει δείχνοντας πως στην φόδρα του σακακιού του είχε ραφτεί το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς- που σήμερα κοσμεί το περίβολο της Ακαδημίας Αθηνών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Repost from @bucks using @RepostRegramApp – VICTORY WALK MONDAY #suit #men #mensstyle #greece #athens #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros) στις 10 Δεκ, 2018 στις 10:55 μμ PST

Ο Έλληνας σχεδιαστής που επιμελήθηκε τις εμφανίσεις και των 5 αδελφών Αντετοκούνμπο δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Instagram λέγοντας του συγχαρητήρια για το τεράστιο κατόρθωμα που πέτυχε στο NBA.

«Μπράβο Γιανναρα μου !!! Τιμάς την χώρα μας και με το παραπάνω …είσαι άξιος και το καλύτερο παιδί !!!  Και ευχαριστώ όλα τα αδέλφια για την τιμή που μου κάνανε να φορέσουνε όλοι κουστούμια μου», έγραψε ο σχεδιαστής Γιώργος Παπαδόγαμβρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μπράβο Γιανναρα μου !!! Τιμάς την χώρα μας και με το παραπάνω …είσαι άξιος και το καλύτερο παιδί !!! Και ευχαριστώ όλα τα αδέλφια για την τιμή που μου κάνανε να φορέσουνε όλοι κουστούμια μου !! @giannis_an34 @thanasis_ante43 @alex_ante29 @kostas__ante13 #nba #nbaawards #men #mensfashion #menstyle #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros) στις 24 Ιούν, 2019 στις 10:58 μμ PDT

Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του, ο Giannis γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους και συγκίνησε τους πάντες με την ομιλία του- όπου ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια τους γονείς του και την Ελλάδα.

“This is just the beginning. My goal is to win a championship. I’m going to do whatever it takes to make that happen.” pic.twitter.com/L0Q3WD0cl2

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 25 June 2019

Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε η οικογένεια Αντετοκούνμπο την βράβευση του Γιάννη. Ο αδελφός του Γιάννη, Θανάσης Αντετοκούνμπο, δημοσίευσε stories στο Instagram δείχνοντας τι επακολούθησε μετά την βράβευση του αδελφού του και τον συγκινητικό του λόγο, ο οποίος έγινε το απόλυτο viral.

Τραγουδώντας και χορεύοντας μέσα στο αυτοκίνητο, τα αδέλφια Αντετοκούνμπο γιόρτασαν την βράβευση του Greek Freak με ένα μεγαλοπρεπές δείπνο έχοντας θέα όλο το Λος Άντζελες.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε μάλιστα βίντεο όπου φαίνεται ο Γιάννης να δέχεται συγχαρητήρια από φίλους και συνεργάτες του μετά την απονομή.

Keywords
Τυχαία Θέματα