Το αμερικανικό Πεντάγωνο δημοσίευσε βίντεο που κατέγραψε «UFO»

09:40 28/4/2020 - Πηγή: Fortune

Τρία σύντομα βίντεο, στα οποία διακρίνονται «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα», έδωσε επισήμως στη δημοσιότητα το αμερικανικό Πεντάγωνο. Τα πλάνα είχαν αρχικά διαρρεύσει από μία ιδιωτική εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Guardian, στα βίντεο τα οποία κατέγραψαν υπέρυθρες κάμερες, φαίνονται μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα να κινούνται γρήγορα.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, τα βίντεο δόθηκαν επίσημα στη δημοσιότητα «προκειμένου να μην υπάρξουν τυχόν παρανοήσεις

από το κοινό σχετικά με το αν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν ήταν πραγματικά ή αν υπάρχουν και άλλα αδημοσίευτα».

Τα βίντεο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2017 και τον Μάρτιο του 2018 από το The Stars Academy of Arts & Sciences, εταιρεία που συνιδρύθηκε από τον πρώην μουσικό Tom DeLonge που μελετά πληροφορίες σχετικά με μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2017, ένας από τους πιλότους που είχε δει κάποιο από τα άγνωστα αντικείμενα το 2004 ανέφερε ότι αυτά κινούταν με τρόπους που δεν μπορούσε να εξηγήσει. «Όπως το πλησίασα επιτάχυνε γρήγορα προς τον νότο και εξαφανίστηκε σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα», είχε δηλώσει ο συνταξιούχος πιλότος του Ναυτικού των ΗΠΑ David Fravor.

Ο Reid σε ανάρτησή του ανέφερε ότι ήταν «ικανοποιημένος» που το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε επίσημα τα βίντεο, αλλά προσέθεσε ότι αγγίζει «μόνο την επιφάνεια» της έρευνας και του διαθέσιμου υλικού. Οι ΗΠΑ πρέπει να εξετάσουν αυτό αλλά και τυχόν πιθανές επιπτώσεις του στην εθνική ασφάλεια, ενδελεχώς και επιστημονικά».

Pentagon formally releases 3 Navy videos showing «unidentified aerial phenomena» https://t.co/DNtaSBpV0q pic.twitter.com/m2l1D7a1jo

CBS News (@CBSNews) April 27, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα