Το Fortune Greece στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

15:31 24/5/2022 - Πηγή: Fortune

Με τίτλο «New Realities», το 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επέστρεψε στη γενέτειρά του, τους Δελφούς και πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία ομιλητών, χορηγών και συνέδρων από τις 6 έως τις 9 Απριλίου.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων που έλαβαν χώρα με την αρωγή του Fortune Greece, βρέθηκαν οι τεχνολογικές αλλαγές και ο οικονομικός μετασχηματισμός, η πορεία της Ελλάδας προς μια ισχυρή και σταθερή ανάκαμψη, το μέλλον της εργασίας και τα νέα

κοινωνικά πρότυπα.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα πάνελ που πραγματοποίησαν οι συντάκτες του Fortune Greece στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Investing in people to manage through disruption

Για ένα από τα πιο επίκαιρα και καθοριστικά ζητήματα της εποχής, που σχετίζεται με το ρόλο των ανθρώπων και των ιδιαίτερων δεξιοτήτων τους στην ουσιαστική εξέλιξη των επιχειρήσεων, συζήτησαν τρεις διακεκριμένοι επιχειρηματίες με τον Editor in Chief του Fortune Greece, Τάσο Ζάχο, η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Founder, People for Business, ο Δημήτρης Μελαχροινός, ιδρυτής και CEO, Spitogatos.gr και ο Αντώνης Καρτάλης, συνιδιοκτήτης της Σχολής Μωραΐτη.

Creating An Investment Destination For Growth Strategies

Για την ευκαιρία που δίνεται στην χώρα μας να δημιουργήσει στην παρούσα φάση ένα ελκυστικό περιβάλλον για τους επενδυτές, αξιοποιώντας τη φυσική της ομορφιά, τους διαθέσιμους πόρους, αλλά και μεταρρυθμίσεις που μπορούν να γίνουν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα συζήτησαν απαντώντας στις ερωτήσεις του Τάσου Ζάχου, Editor in Chief του Fortune Greece ο Δημήτρης Σκάλκος, Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, ο Hλίας Κορώσης, Partner, Head of Growth Investing and Strategy at Hermes GPE, η Eva Ados, Partner, COO & Chief Investment Strategist, ERShares και ο Σταύρος Σιώκος, Managing Partner, Astarte.

Διαβάστε περισσότερα: Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένα hub που θα προσελκύσει διεθνείς επενδυτές

Investments As A Catalyst For Economic Development

Τη σημασία των Δημόσιων Επενδυτικών Ταμείων ως καταλύτη ανάπτυξης, ανέδειξε η συζήτηση που οργάνωσε το Υπερταμείο.

Στη συζήτηση που συντόνισε ο Editor in Chief του Fortune Greece, Τάσος Ζάχος, συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου, Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Φόρουμ των Δημόσιων Επενδυτικών Ταμείων (IFSWF),  Duncan Bonfield, ο Συντονιστής του One Planet Sovereign Wealth Funds Network, Lawrence Yanovitch, ο Διευθυντής Στρατηγικής της Γαλλικής Αναπτυξιακής Τράπεζας BPIFrance, Xavier Tessier και η Tina Adatia, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Στρατηγικής της PIMCO.

 

Jacek Olczak (CEO PMI) στο Fortune Greece: Συντομότερα από ότι νομίζουμε θα δούμε έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο

Ο επικεφαλής της πολυεθνικής εταιρείας έδωσε το «παρών» στο Delphi Economic Forum και μίλησε στοFortuneγια το όραμα της Philip Morris International για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο, απαντώντας παράλληλα και σε όσους εκφράζουν σκεπτικισμό.

Businesses For Inclusive Growth For A Strong Economy

Η Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, Αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής του Ομίλου TITAN, ο Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος, Quest Holdings και ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου, συμμετείχαν στο πάνελ με moderator την Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager του Fortune Greece με θέμα την ισχυρή ανάπτυξη με διάρκεια και βάθος.

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί η συμπερίληψη πρέπει να αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής κουλτούρας

Fireside Chat: Γιώργος Μυλωνάς και Αναστασία Παρετζόγλου

Ο πρόεδρος της Alumil, Γιώργος Μυλωνάς σε ένα one-on-one firechat με την Brand Manager του Fortune Greece, Αναστασία Παρετζόγλου.

Future of hospitality

Ο Βασίλης Καφάτος, Clients & Industries Leader της Deloitte, απαντά στις καίριες ερωτήσεις της Senior Editor του Fortune Greece, Μαρίας Ακριβού, για την έλλειψη εξειδικευμένου και εκπαιδευμένου προσωπικού και τις ανάγκες σε ειδικότητες που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση πελατών.

Διαβάστε περισσότερα: Ζαχαράκη: Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η τουριστική εκπαίδευση

Gender And Leadership: How To Create Change

Τέσσερις ισχυρές γυναίκες του επιχειρείν, η Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου, πρόεδρος ΕΕΔΕΓΕ, η Νίκη Μπουτάρη, Marketing & Communications Consultant, Founder, Just a Number, η Lili Zigoslu, CEO, JT International Greece και η Κέλλυ Δαμαλού, Product Manager, ANSYS, συζητούν με την Μαρία Ακριβού, Senior Editor, Fortune Greece για το πώς η αξιοποίηση των γυναικών σε θέσεις ευθύνης μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά και να συμβάλλει στην κοινωνική, επιχειρηματική και ευρύτερη οικονομική πρόοδο.

To άρθρο Το Fortune Greece στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα