Θα αποκτήσει τελικά συνέχεια η ταινία Joker;

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το The Hollywood Reporter, ο Τοντ Φίλιπς βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο σκηνοθετικό τιμόνι του sequel της ταινίας Joker, σε ένα σενάριο που θα συγγράψει μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ.

Μπορεί ο Τοντ Φίλιπς να επέμενε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, πως το πρότζεκτ που πρότεινε στη Warner

αφορούσε μία μόνο ταινία, όμως με τα έσοδα που έφερε αυτή στο στούντιο, το σίκουελ είναι σχεδόν επιβεβλημένο. Πρώτος μίλησε ανοιχτά τότε ο Χοακίν Φοίνιξ που λίγο-πολύ δήλωνε ότι ο Joker έγινε για τον ίδιο ο χαρακτήρας των ονείρων του και φυσικά θα ήθελε να τον ξαναπαίξει.

Ενάμισι μήνα μετά, το Hollywood Reporter έβγαλε ένα αποκλειστικό θέμα σύμφωνα με το οποίο η κουβέντα για το σίκουελ ξεπέρασε το ανεπίσημο επίπεδο και κατέληγε σε κάτι πιο συγκεκριμένο. Το ρεπορτάζ μιλούσε για συνάντηση του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς με τον πρόεδρο της Warner, Τόμπι Έμεριχ, από την οποία βγήκαν οι παρακάτω ειδήσεις: ο Φίλιπς θα σκηνοθετήσει το σίκουελ του Joker, γράφοντας το σενάριο μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ και παράλληλα πρότεινε να ξεκινήσει την ανάπτυξη πιθανών νέων origin stories και για άλλους χαρακτήρες της DC, με την ελπίδα ότι θα έχει αντίστοιχη επιτυχία. Ο Έμεριχ φυσικά συμφώνησε για το πρώτο και πάγωσε την δεύτερη πρόταση καθώς παραμένει προστατευτικός με το σύμπαν της DC, θέλοντας να προχωρήσει με πιο αργά βήματα.

Η ταινία Joker ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δισ. δολάρια και είναι μέχρι σήμερα η πιο εμπορική ταινία που βασίζεται σε κόμικς. Ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό για τυχόν συνέχεια της ιστορίας, επισημαίνοντας ότι δε θα μπορούσε να είναι το ίδιο «άγρια» με την ταινία που έκανε πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά θα ήθελε να έχει την ίδια απήχηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα