Τετ α τετ Κώστα Μπακογιάννη με τον πρόεδρο της Bank of China για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Αθήνα

Οι επενδυτικές ευκαιρίες που αναπτύσσονται για την Αθήνα και οι δράσεις που μπορούν άμεσα να αναληφθούν, ώστε αυτές να αξιοποιηθούν και από τις δύο πλευρές συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με τον πρόεδρο της Bank of China, Liu Liange, της τέταρτης μεγαλύτερης τράπεζας παγκοσμίως.

Τον

πρόεδρο της Bank of China, συνόδευε πολυμελής αντιπροσωπεία τεχνοκρατών και επιχειρηματιών ενώ στη συνάντηση ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης και ο Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Γρηγόρης Δημητριάδης.

«Εξαιρετικά χρήσιμη» χαρακτήρισε ο κ. Μπακογιάννης τη συνάντηση , η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου επικεντρώθηκε στον τουρισμό, την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες, την ενέργεια και τον πολιτισμό. Επίσης, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου, συμφωνήθηκε τους αμέσως επόμενους μήνες να γίνουν στοχευμένες επισκέψεις δεκάδων Κινέζων Επιχειρηματιών στην Αθήνα στο πλαίσιο του προγράμματος “invest in Athens”. Στους επιχειρηματίες θα παρουσιαστούν αναλυτικά , με συγκεκριμένα στοιχεία και δεδομένα, όλες οι επενδυτικές ευκαιρίες που η αξιοποίηση τους θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών.

«Η πόλη μας με συνεχή εξωστρέφεια, με σχέδιο και προγραμματισμό μπορεί να αποκομίσει σημαντικά κέρδη που θα αλλάξουν την εικόνα της και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των δημοτών της» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης, που την περασμένη βδομάδα , είχε επισκεφτεί την Σαγκάη στο πλαίσιο της έκθεσης China International import-expo 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα