Στα κόκκινα η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον Χάρι

21:05 8/3/2020 - Πηγή: Fortune

Μια από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους, πριν απαλλαχθούν οριστικά από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 31 Μαρτίου, πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The Duke & Duchess have arrived at the Mountbatten Festival of Music being held

at the Royal Albert Hall. This event will be a very poignant one for many reasons, including the fact it will probably be the last time we see the Duke in the Captain-General of the Royal Marines uniform because he was forced to give up the role as a condition of stepping down… . . Harry was handed the title of Captain General of the Royal Marines by the Queen in December 2017, succeeding the Duke of Edinburgh (Harry’s grandfather). . . . #meghanmarkle #duchessofsussex #royalfamily #britishroyals #royals #princeharry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex) στις 7 Μάρ, 2020 στις 11:10 πμ PST

Το λαμπερό ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten Festival of Music στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου. Πρόκειται για μια ετήσια μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν οι μπάντες του Βασιλικού Ναυτικού.

Ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε για τελευταία φορά την στολή του Γενικού Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού, μια θέση που ανέλαβε το 2017, όταν αντικατέστησε τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο. Τη στολή κοσμούσαν τα δύο μετάλλια που έλαβε ο Χάρι για τη θητεία του στο Αφγανιστάν.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πιασμένοι χέρι – χέρι έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο και χειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ έξω από το Άλμπερτ Χολ.

Με το που μπήκαν στην αίθουσα ο Χάρι και η Μέγκαν, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να τους χειροκροτούν για πολλή ώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Royal news. The Duke and Duchess of Sussex attended the Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall (7th March)( @megandharryofsussex) . . #princeharry #meghanmarkle #meghanandharry #harryandmeghan #queenelizabeth #princessdiana #princewilliam #princecharles #diana #queenelizabeth #dukeofsussex #duchessofsussex #meganmarkle #rachelzane #royalcouple #royalfamily #royalwedding #katemiddleton #princesscharlotte #buckinghampalace #kensingtonpalace #princessofwales #donnapaulsen #suits #archie #archieharrison

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raul Manzano (@eiconthemove_) στις 8 Μάρ, 2020 στις 3:35 πμ PDT

«Φωτιά στα κόκκινα» η Μέγκαν Μαρκλ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wie schön ist sie bitte?? #meghanmarkle #meghanandharry #royalfamily #duchessofsussex #red #fashion #ladydiana #harryandmeghan #meghanmarklestyle #fashionstyle #ootdfashion #ootn #ootnfashion #inspiration #redfashion #dukeofsussex

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OhMyDeal (@ohmydeal_) στις 8 Μάρ, 2020 στις 3:59 πμ PDT

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι, του βρετανικού οίκου Safiyaa, το οποίο κοστίζει 1.295 λίρες.

Η πρώην ηθοποιός συμπλήρωσε την εμφάνισή της με κόκκινο σουέτ clutch και ψηλοτάκουνες σουέτ κόκκινες γόβες και τα δύο του οίκου Manolo Blahnik.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits φρόντισε να βρίσκεται σε χρωματική αρμονία με την κόκκινη στρατιωτική στολή του πρίγκιπα Χάρι.

Τον Ιανουάριο ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η Αμερικανίδα σύζυγός του ανακοίνωσαν μέσω Instagram την απόφασή τους να παραιτηθούν από τον κεντρικό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά.

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος, η Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος τους Άρτσι, μόλις 10 μηνών, έχουν ήδη εγκατασταθεί σε πολυτελή έπαυλη, στη νήσο Βανκούβερ, στον Καναδά.

Η βασίλισσα απαγόρευσε στο ζευγάρι να χρησιμοποιεί τους τίτλους του για εμπορικούς σκοπούς. Όμως, μέσα στην εβδομάδα συναντήθηκε στο παλάτι με τον εγγονό της και του υπενθύμισε πως ο ίδιος και η οικογένειά του θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην βασιλική οικογένεια, αν θελήσουν να επιστρέψουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα