Πούτιν: ΗΠΑ και ΕΕ κήρυξαν τη χρεωκοπία της Ρωσίας – Η Δύση είναι μια αυτοκρατορία ψεμάτων

16:22 16/3/2022 - Πηγή: Fortune

«Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης» δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Δύση ωθεί την Ουκρανία να συνεχιστεί η αιματοχυσία, παρέχοντας στο Κίεβο όπλα.

Η Ουκρανία με τη στήριξη των Δυτικών δυνάμεων οργάνωσε την επίθεση κατά της Ρωσίας, τόνισε.

Αναφερόμενος στις κυρώσεις, τόνισε ότι η Δύση ήθελε απλά έναν λόγο για να επιβάλει κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας.

Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε στις ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, υπογράμμισε ο Ρώσος Πρόεδρος,

επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει σχέδιο κατοχής στη χώρα.

Όπως είπε, η Ουκρανία θα είχε πυρηνικά όπλα στο άμεσο μέλλον. «Η Ουκρανία, υποστηριζόμενη από δυτικές δυνάμεις, σχεδίαζε επιθετικές κινήσεις κατά της Ρωσίας, πιθανώς με πυρηνικά όπλα».

Ο Ρώσος πρόεδρος επανέλαβε ότι όλοι οι στόχοι των επιχειρήσεων θα επιτευχθούν ενώ δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις. «Οι επιχειρήσεις μας κινούνται σύμφωνα με τον σχεδιασμό», σημείωσε.

Συμπλήρωσε πως η Μόσχα είναι έτοιμη να συζητήσει για ουδέτερο καθεστώς της Ουκρανίας σε συνομιλίες με στόχο τον τερματισμό των εχθροπραξιών, αλλά ότι η Μόσχα θα επιτύχει τους στόχους της στρατιωτικής της επιχείρησης.

Ολομέτωπη επίθεση στη Δύση

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιτέθηκε στις δυνάμεις της Δύσης, υπογραμμίζοντας ότι είναι μια «αυτοκρατορία ψεμάτων» που επιχειρεί να ακυρώσει τη Ρωσία.

«Οι Δυτικές δυνάμεις που ήθελαν να δημιουργήσουν αντιρωσικό μέτωπο, δεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες στην Ουκρανία», τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Δύση ωθεί την Ουκρανία να συνεχίσει το αιματοκύλισμα, παρέχοντάς της όπλα.

Τα προβλήματα θα αυηξηθούν, τα ενεργειακά κόστη αυξάνονται, όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης, τόνισε. «Ποιος θα απαντήσει για τα εκατομμύρια θανάτων στις φτωχότερες χώρες λόγω πείνας;».

Η Δύση δεν ενδιαφέρεται καν να κρύψει ότι στόχος της είναι να καταστρέψει την οικονομία της Ρωσίας και κάθε Ρώσο, ανέφερε, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ κήρυξαν ουσιαστικά τη χρεωκοπία της Ρωσίας.

«Η κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό είναι ένα μάθημα για τις ρωσικές επιχειρήσεις», υπογράμμισε, συμπληρώνοντας ότι η Μόσχα σέβεται τα δικαιώματα ιδιοκτησίας.

Ο Πούτιν είπε ότι η Δύση έχει ουσιαστικά κηρύξει τη Ρωσία σε χρεοκοπία στο πλαίσιο των κυρώσεων που έχει επιβάλει εις βάρος της Μόσχας για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ότι ο πόλεμος ήταν απλώς ένα πρόσχημα για τη Δύση να επιβάλει κυρώσεις.

«Η Δύση δεν μπαίνει καν στον κόπο να κρύψει το γεγονός ότι στόχος της είναι να βλάψει ολόκληρη τη ρωσική οικονομία, κάθε Ρώσο», είπε.

В обозримом будущем у Киева могло бы быть ядерное оружие, заявил Путинhttps://t.co/utaEiIey1J pic.twitter.com/GaOmutzMrj

— РИА Новости (@rianru) March 16, 2022

To άρθρο Πούτιν: ΗΠΑ και ΕΕ κήρυξαν τη χρεωκοπία της Ρωσίας – Η Δύση είναι μια αυτοκρατορία ψεμάτων δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα