Ποια καταστήματα τηλεπικοινωνιών παραμένουν ανοιχτά σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυβέρνησης, επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων πώλησης τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού μόνο για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ’ οίκον (e-shop κτλ.), καθώς και τις υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών, ανανέωσης υπολοίπου, επισκευής και αντικατάστασης κινητών συσκευών.

COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Ανοιχτά παραμένουν, για τις βασικές τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των καταναλωτών, όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ πανελλαδικά. Τα καταστήματα θα λειτουργούν με μειωμένο

ωράριο, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για επισκέπτες και εργαζόμενους, προκειμένου να εξυπηρετούν τις σημαντικές ανάγκες επικοινωνίας των καταναλωτών αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα:

-Τα καταστήματα COSMOTE θα λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα-Τετάρτη από τις 10.00 έως τις 16.30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 18.00 και Σάββατο από τις 10.00 έως τις 15.00.

-Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα είναι ανοιχτά Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 10.00 έως τις 15.00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 10.00 έως τις 20.00.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να επισκέπτονται τα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ μόνο για τις βασικές τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Δηλαδή, για:

-Πληρωμές λογαριασμών

-Ανανεώσεις χρόνου ομιλίας

-Επισκευές συσκευών

Για τις αγορές προϊόντων ή τη διαχείριση των συνδέσεών τους (πχ. ανανέωση χρόνου ομιλίας, πληρωμές), οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP, καθώς και τα sites της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

WIND

Ανοιχτά παραμένουν από σήμερα 9/11 όλα τα καταστήματα της WIND πανελλαδικά (πλην των καταστημάτων εντός εμπορικών κέντρων), για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της επικοινωνίας.

Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 9.00 έως τις 15.00, και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9:00-14:30 & 17:00-20:00, τηρώντας αυξημένα μέτρα προστασίας για εργαζόμενους και επισκέπτες.

Οι βασικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που εξυπηρετούν είναι:Αποπληρωμή λογαριασμών, ανανέωση χρόνου ομιλίας για το καρτοκινητό, επισκευή και αντικατάσταση συσκευών.

Για να επισκεφθεί κάποιος ένα κατάστημα WIND χρειάζεται να στείλει SMS στο 13033 με το παρακάτω κείμενο: 2 Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση.

Το SMS στο 13033 είναι χωρίς χρέωση.

Επιπλέον η WIND συστήνει σε όλους τους καταναλωτές να παραμείνουν σπίτι και να εξυπηρετούνται από εκεί μέσω του site wind.gr, των εφαρμογών myWIND, myF2G, myQ και του τηλεφωνικού κέντρου στο 13800 (για ιδιώτες) και 1277 (για επιχειρήσεις).

Vodafone

Τα καταστήματα Vodafone, σύμφωνα με τις αποφάσεις και τα νέα μέτρα της Πολιτείας και με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο, για την εξυπηρέτηση βασικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (πληρωμής λογαριασμών, ανανέωσης χρόνου ομιλίας κλπ), καθώς και για επισκευές ή αντικαταστάσεις συσκευών.

Παράλληλα, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone θα συνεχίσει κανονικά η διανομή φοιτητικών ταυτοτήτων, αλλά και των καρτών αιμοδοσίας.

Η εξυπηρέτηση εντός των καταστημάτων πραγματοποιείται τηρώντας τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που επιβάλει η πολιτεία για την ασφάλεια τόσο των πελατών, όσο και των εργαζομένων.

Διευκρινίζεται ότι η πώληση νέου τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού ή εξοπλισμού ήχου και εικόνας (συσκευές, αξεσουάρ, tablet κ.λπ.) μέσα από τα καταστήματα δεν επιτρέπεται παρά μόνο μέσω του Vodafone eShop, όπου και η Ομάδα Ready μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη για τις αγορές του μέσα από το πρωτοποριακό Virtual Shop.

Επιπλέον, η Vodafone διαθέτει την υπηρεσία Pick up & Delivery με την οποία αναλαμβάνει την επισκευή του κινητού ή του tablet του πελάτη, με παραλαβή και παράδοση στο χώρο προτίμησης του, παρέχοντας και τη δυνατότητα αντικατάστασης συσκευής, μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής. Μέσω της υπηρεσίας, η Vodafone προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στην εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς πραγματοποιεί και αντιβακτηριδιακό καθαρισμό της συσκευής πριν την επιστροφή της.

*Τα καταστήματα εντός εμπορικών κέντρων (Αθήνα: The Mall Athens, Golden Hall, Metro Mall, Θεσσαλονίκη: Mediteranean Cosmos, Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία) παραμένουν κλειστά λόγω κυβερνητικής απόφασης.

Πώς μπορείτε να πάτε στα παραπάνω καταστήματα

Μόνο με αποστολή μηνύματος στο 13033, χρησιμοποιώντας τον αριθμό 2. (Αριθμός [Χ], Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας).

Keywords
Τυχαία Θέματα