Παράταση υποβολής συμμετοχών για τον 2ο Διαγωνισμό Καινοτομίας «NOYNOY Idea Challenge»

11:07 10/9/2020 - Πηγή: Fortune

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στον 2ο Διαγωνισμό Καινοτομίας «NOYNOY Idea Challenge» που στοχεύει στην επιβράβευση πρωτότυπων ιδεών στον τομέα της γαλακτοβιομηχανίας. Στόχος και επιδίωξη του Διαγωνισμού αποτελούν η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, η προστασία του περιβάλλοντος και η συνολικά αποδοτικότερη διαχείριση του φυσικού πλούτου, με πρωταρχικό κριτήριο τη βιωσιμότητα.

Ο Διαγωνισμός,

που αποτελεί πρωτοβουλία της FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ σε σύμπραξη με το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και τη συμβουλευτική εταιρεία μεταφοράς τεχνολογίας Break-Even Consulting, απευθύνεται σε:

Ερευνητές, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες με δυνητικά εμπορικά αξιοποιήσιμα ερευνητικά αποτελέσματα.Ομάδες που έχουν δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες και επιθυμούν να τις μετατρέψουν σε βιώσιμες διαδικασίες παραγωγής ή προϊόντα.Μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας.Φοιτητές και απόφοιτους Ανώτερης Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν προτάσεις στις θεματικές ενότητες:

Κλιματική αλλαγή & Ενέργεια,Προστασία του περιβάλλοντος & Κυκλική οικονομίαΒιώσιμη συσκευασία γαλακτοκομικών προϊόντωνΠράσινη αλυσίδα αξίας.

Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο https://noynoyideachallenge.gr, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα